5×5 kava jaotatud 3
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » 5×5 kava jaotatud 3
- This topic has 12 replies, 9 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
BodyBuilding.
-
AutorPostitused
-
märts 12, 2006 at 3:28 p.l. #7009
-TT-
Member5X5:
Esmaspäev:
Kükk 5×5 (sama raskus)
Surumine lamades kitsalt 5×5 (sama raskus)
Tõmbed kangiga ettekallutades 5×5 (sama raskus)
Abistavad harjutused (väike maht triitsepsile ja kõhule)
Allasurumised plokil 3×8-10
Kangi tõstmine randmetega pealthaardes 3x max
Kangi tõstmine randmetega althaardes 3x max
Natuke selga ja kõhtu
Kolmapäev:
Kükk 5×5 (vastupanu esmaspäevasest vastupanust 15-20% kergem) või kükk kang ees 5×5
Military Press 5×5 (sama raskus)
Jõutõmme 5×5 (sama raskus) (kui suudad tõmmata vastupanu 2.5 x oma keharaskus tee ainult 3×5)
Lõuatõmbed 5×5 (kui vaja kasuta lisaraskust)
Natuke selga ja kõhtu
Reede:
Kükk 5×5 (Starri esimene variant, iga seeria suurenda vastupanu, jõudes oma eesmärk-seeriani tee sellega 5 kordust)
Surumine lamades 5×5 (tavaline või kaldpink)(sama raskus)
Tõmbed kangiga ette kallutades 5×5 (sama raskus)
Natuke selga ja kõhtu
Sooviks siis väheke tagasisidet, mis sobib ja mis mitte??
Ise olen 18a Mees, 185cm, 77kg
Ette tänades.
märts 12, 2006 at 3:44 p.l. #75316jrx
MemberKui tahad ja saad nii palju kükki teha, siis ei teeks ma nii palju täiskükki. Enamus ajast kükiks kastile ning vahel teeks kang-ees-kükki. Loodan, et sul on terved põlved.
Eesmärgiks nagu ma aru saan on max jõud koos massikasvuga?
märts 12, 2006 at 3:53 p.l. #75318-TT-
MemberVeel pole põlvedel midagi viga olnud
märts 12, 2006 at 4:12 p.l. #75323Mr.Y
MemberKastile kükkides lastakse ikka ainult poolele maale, et see on ju sama nagu poolkükk või on mingi vahe ka?
märts 12, 2006 at 7:48 p.l. #75363jrx
MemberKastile küki puhul soovitatakse alustada vbla 2-3 cm kõrgemale kui paralleelseni Lõpuk kükkida 2-3 cm paralleelsest madalamale ikka. Enamus inimesi ju niikuinii kunagi sügavamale ei küki. Eelis on see, et saab hoida põlvi ette minemast.
märts 13, 2006 at 7:21 p.l. #75474-TT-
MemberOli väike mõte hakata käima ka korra nädalas ujumas, kas sellel on mõtet, kui iga treeningpäev saab mingi 15-20minta aeroobset tehtud??
Et äki kurnab keha väga ära.
märts 13, 2006 at 7:41 p.l. #75484painkiller
MemberKui j6udu jaksu siis ikka v6ib.
märts 13, 2006 at 7:46 p.l. #75486kriskoixx
MemberVõta see 3 x 3 kava sel juhul parem, aga keskmisel päeval viska kükk välja, siis kannatab teha.
märts 13, 2006 at 11:38 p.l. #75513Czar
Member3×3 ja 5×5 põhinevad kükkil, korte 3×3 ka jõutõmbel, midagi välja jätta on patt ja pärsib oluliselt arengut
need kavad ei ole lihtsalt et teed ja kõik, uuri netist veits teooria kohta … usu mind ei tule kahjuks aitab tulevikus sind
ühesõnaga kavad põhinevad progresseeruvatel raskustel ja perioodidel … st et keha ei taastu järgmiseks treeninguks ja treenid ületreeningu piiril, seejäral tõmbad tagasi ja puhkad
Vaevalt et te kunagi effektiivsemaid kavu näete või teete kui starri 5×5, korte 3×3 või westside jne
Lugege teooriat millel need kavad baseeruvad ja te ei kahetse, 10 minti teie elust vaid
edit – a jaa need lisa harjutusi ei ole soovitav kuigi palju teha, kuna kava tahab ületreeninguni treenida ja just enne seda tagasi tõmbuda siis lisa harjtuustega võid väga kergelt libastuda
Algus kui raskused on kerged võid esmaspäev teha triitsa ja kõhtu ja reede biitsa ja kõhtu kuid pärast läheb raskeks ja pole enam tahtmist, peale triitsa, biitsa ja kõhu ära tee ühtegi lisa, selg saab aerutamise ja jõutõmbega päris korralikult läbi, aerutamisega saad suure selja kui iga kordus algab maast
http://www.geocities.com/elitemadcow1/tabl…ents_thread.htm
seal on kõik vajalik olemas
märts 14, 2006 at 5:46 e.l. #75516Kurupt
Memberkorra n2dalas ujumas ei ole paha m6te, tuleb lihtsalt rahulikult ujuda. ise olen yks neist kes ujuma hakates kukub ikka tempot panema ja ajab sydamerytmi v2ga suureks, mis on j6usaalikohapealt mõttetu. Muidu, jõusaalis oled sa algaja vist? Ja kohe 5×5 kava tegema. Tegelikult on need kavad rohkem m6eldud nendele kes on rauda ikka v2hemalt paar aastat kangutanud. ise 5×5 viitab juba sellele et kasutatakse v6rdlemisi suuri raskusi. Praegu r22gid et p6lvedel pole viga seni midagi olnud jne, kuid varsti v6ib seis muutuda.
märts 14, 2006 at 6:59 e.l. #75523BULDOOSER
MemberSelles on 5×5 ja 3×3 eelis , et raskused ei ole suured, vähemalt ei tohiks olla. Tasapisi nad küll tõusevad , aga 5×5 teed ikkagi raskusega , mis on suht kaugel sinu tegelikust 5 korduse maxist , vähemalt 3×3 puhul , mida ma teinud olen . See käib muidugi mahutrenni kohta , jõufaas on loomulikult raske, aga seda ma tavaliselt ei tee.
märts 14, 2006 at 8:44 p.l. #75652Czar
MemberMuidu minu antud lingil on ka algajatele nmõeldud 5×5 kava, tulemused on sama head kuid lihtsaklt mitte nii koormav. Ise alustasin muidugi hardcore kuna nii ‘kõva’ mees kuid 3 nädalaga olin kaputt ja nüüd ülekoormus sündroom, st põlved küünarnukkid ja mõlemad õlad on kõik kõhred ära kulunud
ära muretsega sellega saab kordaBuldooser aga 5×5 esimesed 2 nädalat on kerged kuid 3. nädal eeldab juba oma maximum 5×5 teha ja 4. nädalal veel raskust lisadaja, 5. seisatada ja siis jälle üles pumbata
märts 19, 2006 at 9:47 e.l. #76254BodyBuilding
MemberMilline oleks optimaalne korduste vaheline puhkus?45 sekundit?
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)- You must be logged in to reply to this topic.