Vigastused, mida foorumlased on kogenud
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Vigastused, mida foorumlased on kogenud
- This topic has 106 replies, 80 voices, and was last updated 13 years, 2 months tagasi by
eesti mees.
-
AutorPostitused
-
märts 9, 2006 at 3:26 p.l. #6968
Vahue
MemberSiin võiksid foorumlased rääkida oma spordivigastustest (ka sellele järgnenud komplikatsioonidest). Jutt olgu sisukas, nii et oleks põnev lugeda.
Kuna eestlased on teadu pärast ju arad, siis lisan igaks juhuks ka mõned julgustavad sõnad – inimesed, laske oma keelepaelad valla ja rääkige oma vigastuste jutud südame pealt ära. Pole vaja tunda valehäbi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2006 at 3:34 p.l. #74822theONE1
MemberSiin võiksid foorumlased rääkida oma spordivigastustest (ka sellele järgnenud komplikatsioonidest). Jutt olgu sisukas, nii et oleks põnev lugeda.Kuna eestlased on teadu pärast ju arad, siis lisan igaks juhuks ka mõned julgustavad sõnad – inimesed, laske oma keelepaelad valla ja rääkige oma vigastuste jutud südame pealt ära. Pole vaja tunda valehäbi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lahtine sääreluumurd, mis lõpetas mu tuleviku mitmel spordialal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei soovita kellelegi!märts 9, 2006 at 3:35 p.l. #74824Vahue
MemberAh jaa, võiksite ka kirjutada, kuidas see juhtus. Pihime oma õudused südamelt ära, ehk aitab.
märts 9, 2006 at 3:43 p.l. #74825zwen
MemberÜkskord kehalise kasvatuse tunnis jooksin suure hooga ja äkki jalalaba välisküljele(kogu keharaskus taga) Kukkusin mats pikali. Põhimõtteliselt roomasin pingile ja ootasin kuni õpetaja tõi külmasprei. Asi läks tõsiselt paiste(luumurdu küll polnud) Peaaegu nädala ei saanud kõndida. Hiljem ka nii juhtund, kuid mitte nii hullult. Nüd kui samamoodi ära väänan ei juhtu suurt midagi, 5 min. pärast on valu kadund, kõõlused vist nii välja veninud.
märts 9, 2006 at 3:54 p.l. #74826theONE1
MemberAh jaa, võiksite ka kirjutada, kuidas see juhtus. Pihime oma õudused südamelt ära, ehk aitab.EI kommentaari
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2006 at 3:59 p.l. #74828Vahue
MemberOki, teen ka jutu lahti, et amazonlasi julgustada. Õnneks ei ole (veel) tõsiseid vigastusi juhtunud. Heintepallidelt alla hüppamine on ka vist sportlik tegevus?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igatahes hüppasin mitme meetri kõrguselt nii õnnetult alla, et väänasin jala välja. Ja just suve kõige paremal ajal – juulikuus. Krt, mitu nädalat ei saanud korralikult käia.märts 9, 2006 at 3:59 p.l. #74829Rihostern
Memberhmm , kas see peab olema juhtunud jõusaalis ?! Vist mitte
Ok oli 5-das klassis kui hüppasin lõuatõmbe kangipeale ( olin lühike ja ei hüpanud välja korralikult ) ja tulin suht suure hooga ning kui näpud kangi peale sain oli hoog nii suur et ei jõudnud kangist kinni hoida ja kukkusin selg ees alla , õnneks maandusin käe peale ja käeluu läks raksti randme osast pooleks .
Pole küll midagi suurt ,aga midagi ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2006 at 4:03 p.l. #74830Vahue
MemberOk oli 5-das klassis kui hüppasin lõuatõmbe kangipeale ( olin lühike ja ei hüpanud välja korralikult ) ja tulin suht suure hooga ning kui näpud kangi peale sain oli hoog nii suur et ei jõudnud kangist kinni hoida ja kukkusin selg ees alla , õnneks maandusin käe peale ja käeluu läks raksti randme osast pooleks .Dude! Mul juhtus peaaegu sama moodi, ja ka 5ndas klassis!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hüppasin kodus suure hooga lõuatõmbe kangile, kuid kang oli kinnitamata ja ma prantsatasin peaga vastu põrandat. Holy shit. Silme eest lõi mustaks, oh seda kisa ja nuttu. Peas on mul siiani muhk! Igatahes oli see äärmiselt vastik kogemus. Böö.märts 9, 2006 at 4:11 p.l. #74833halfbeer
MemberMul 5 või 6 klassis läks mäest alla suusatadest jalg pahupidi. Mitu nädalat ei saanud korralikult kõndida. Mingi vesi (või vedelik) kogunes põlve.
Ja kunagi juhtus veel selline huvitav as, et jalad läksid põlema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2006 at 4:14 p.l. #74836Vahue
MemberJa kunagi juhtus veel selline huvitav as, et jalad läksid põlemaOot, misasja? Hõõrusid jalgade peal pulka, et tuld saada? Seoses sellega tuleb mul meelde, kuidas ma kuuma õli jalgade peale ajasin. Krt, pikki pükse ka ei saanud jalga panna – kuradima valus oli.
märts 9, 2006 at 4:14 p.l. #74837Training
Memberkunagi kui jalka hull olin siis tahtsin värava otsa ronida,üks jalg oli peal juba ja kui hakkasin keha ka peale sikutama siis sellel ajal kukkus värav alla nii et mul jäi käsi lati alla nagu…irww,õnneks murdu ei olnud,lihtsalt luu läks veic paigast ära,siis sain ka oma elu esimese kipsi,siiamaani pole selliseid vigastusi enam olnud õnneks ja loodan et ei tule ka!
ei soovita kellegil jalka värava otsa ronida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2006 at 4:18 p.l. #74838theONE1
Memberkunagi kui jalka hull olin siis tahtsin värava otsa ronida,üks jalg oli peal juba ja kui hakkasin keha ka peale sikutama siis sellel ajal kukkus värav alla nii et mul jäi käsi lati alla nagu…irww,õnneks murdu ei olnud,lihtsalt luu läks veic paigast ära,siis sain ka oma elu esimese kipsi,siiamaani pole selliseid vigastusi enam olnud õnneks ja loodan et ei tule ka!ei soovita kellegil jalka värava otsa ronida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Training ma tean ühte su vigastust veel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellest ei taha rääkida v?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2006 at 4:21 p.l. #74840Training
MemberTraining ma tean ühte su vigastust veel Sellest ei taha rääkida v?ei kommentaari
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2006 at 4:21 p.l. #74842theONE1
MemberEI KOMMENTAARI
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ma arvasingi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2006 at 4:23 p.l. #74843Rebane
KeymasterNonii – tea nyyd kas spordivigastus aga ikkagist.
Mina kui maalaps müttasin palju ringi oma küünis, mis tavaliselt maast laeni ka heina täis oli. Et paremat ettekujutust asjast manada, on küün kuskil 2-2,5 kordse maja kõrgusega.
Teadjamad mehed võibolla ka teavad, kuidas katusesarikad koos püsivad – üleval sarikate juures on selline paralleelne väikene puujunn, mis siis hoiab sarikaid kuivõrd-niivõrd längu vajumast, nii et tekib ühesõnaga selline ilus A täht.
Kuna tegemist oli siiski ikkagist heinaküüniga, oli seal igasugu kohtasid, kus sai seffe platvorme ehitada ning ühe olingi suutnud ilusti selle sarika lähedusse teha.
Tavaliselt sooritasin ma siis hyppeid selle ‘junni’ külge, ning rippusin maa ja taeva vahel ja olin nagu väike akrobaat või kangimees. Kuna tavaliselt käte lahti lastes ootas mind all heinahunnik meetri-kahe kauguses, oli kõik seff.
Talvega teadupärast heinaküün tühjeneb, kuna loomadel on kange söömisisu ning suveks oli ka küün suhteliselt tühjaks saanud – kergelt ennast ‘kangi’ küljes vibutades jõudsin küll piisava hoo sisse anda, et lahti lastes maanduda eemal asuvas heinakuhjas, otse alla aga oli paljas muldpõrand ning natukene põhku.
Ühel päeval hypet sooritama minnes aga libisesid käed ‘kangil’ ning selle asemel, et jääda seal rippesse, sooritasin ma tagurpidi salto ning kukkusin siis sealtsamast (noh, mis see on siis – 5-6 meetri kõrguselt – otse pea ees alla.
Kaelast käis läbi karm kragin aga püsti ma tõusin ja tuppa ma jalutasin.
Nii et mis siin siis ikka öelda – lollidel lihtsalt veab.
P.S. Peale seda ebaõnnestunud hüpet ma enam sarikatevahele ‘kangiga’ mängima ei läinud – sain ka ise aru, mismoodi oli jopanud. Vanust oli ehk tollal ajal mingi 8 aastat.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.