Arvamused (vaba päev)
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Arvamused (vaba päev)
- This topic has 11 replies, 9 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
ronija.
-
AutorPostitused
-
märts 7, 2006 at 8:57 p.l. #6940
ronija
MemberTahaks kuulda teadjate suust, mida nemad arvavad sellisest asjast nagu vaba puhke päev toitumises, ehk yks selline päev nädalas mil sa lubad endal syya mida tahes ja ylejäänud päevadel järgid enda ranget massikasvatus dieeti edasi.
märts 7, 2006 at 9:05 p.l. #74512theONE1
MemberTahaks kuulda teadjate suust, mida nemad arvavad sellisest asjast nagu vaba puhke päev toitumises, ehk yks selline päev nädalas mil sa lubad endal syya mida tahes ja ylejäänud päevadel järgid enda ranget massikasvatus dieeti edasi.mõttetu ju, siis pole sellest dieedist sul mingit kasu, sest sööd selle ühe päevaga kõik tagasi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2006 at 9:05 p.l. #74513subertoz
Memberarvan, et motivatsiooni kohapealt tuleb kindlasti kasuks, muidugi mingisugust piiri võiks ikkagi pidada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2006 at 9:08 p.l. #74514ronija
MemberTheOne m6ttetu ta ei ole, motivatsiooni kohapealt pidi olema kyll väga tähtis ja see näiteks selle mehe poolt soovitatud http://www.musclegaintips.com mul see raamat siin ees.
Ma arvan, et sa vist ei pannud tähele, et ma rääkisin massikasvatusest, mitte rasvakaotus dieedist (millesse ta ka soovitas samasuguse asja panna kus lubad enesele natukene rohkemat.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2006 at 9:29 p.l. #74517theONE1
Memberjah see jäi mul märkamata, pidasin silmas teist varianti srry
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2006 at 9:35 p.l. #74518Rihostern
Membersee üks päev massiperioodil ei tohiks küll väga halba teha , kuid jah kui on dieet siis on see dieedi seisukohapealt mõttetu nagu ka Theone1 juba mainis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2006 at 4:56 e.l. #74525kame
Moderatortegelikult see mida süüa oleneb ka taastumisest – kui sa ei taastu ära ja siis ei saa vajalikke toitaineid kätte siis lihasele mõjub see laastavalt – samas kui tekib n. seis et ei saa mitu päeva trenni siis pärast aitab ka lihtsalt kalorite piisavast kogusest päeva peale ( mis ei tähenda muidugi päris rämpsu söömist sest vaja on ka organismi üldist tervislikku seisundit!)
mul tänu kiirele ainevahetusele nii , et massikasvatuse ajal söön vajalikud toitained ära ja siis lisan mida soovi on(muidugi mõistuse piirides)
nii kindlasti ei ole kõigil võimalik teha sest see võib viia ka rasvumiseni!
selliselt ei vajagi ma rämpsu – või ütleme ebakvaliteetset toitu eraldi päeval!
parimat…
märts 8, 2006 at 5:43 e.l. #74527Kurupt
Memberkas sa saaksid siia kirja panna milline n2eb v2lja sinu noh, n2iteks viimase kahe p2eva dieedip2evik. kuigi iga n2dal organismi rytmist v2lja ajada ei ole minumeelest v2ga hea idee
märts 8, 2006 at 5:49 e.l. #74528painkiller
MemberOleks eelmis vastajaga nõus, aga lugesin raamatut “keha kogu eluks” ja seal ütles et üks päev nädalas võik endale kõike lubada, kuid seal olid kõik algajad ja neil on vaja vahel nii muidu jääks neil vist diiet katki.
märts 8, 2006 at 8:29 e.l. #74541bohemianrhapsody
MemberDieedil olles tulebki end aeg-ajalt laadida. Kui kaal väga kiiresti langema hakkab ja enesetunne väga kehv on, siis laen end uuesti täis. Kui see üks päev üle süüa, siis täituvad glükogeenivarud uuesti, vaevalt, et rasva juurde tuleb. Kui seda aga mitu päeva järjest teha, siis on muidugi teine lugu.
Massikasvatusdieeti see vaevalt segab, põhiline, et kõik toitained kätte saaksid.
märts 8, 2006 at 1:47 p.l. #74589zwen
MemberArtikel.
http://fitness.ee/main.php?main=artikkel&c…w=1&textID=1981
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2006 at 9:19 p.l. #74921ronija
MemberMassikasvatus, päevane proteiin ca 170 – 290 g ehk kuni 30-46 g toidukord süsivesikud
221g päev 36g toidukord
ca 98g rasva päev, ca 16,4g toidukord.
dieedi arvestus prot 40% süsivesikuid 30% rasvu 30% ( vajalikust päevasest kalorihulgast )
Päevane vajadus 2958cal
Proteiinist 290g (1183cal) 1g prot = 4cal
Süsivesikud 221g (887,4cal) 1g süsivesikuid = 4cal
Rasva 98g (887,4 cal) 1g rasvu = 9cal
kehakaal 74 kg
pikkus 187,5 cm
vanus 19
Palun arvestada, et ma pean end poolekohaga hardgaineriks, mõnele võivad tunduda näiteks proteiinihulk ekstreemsusteni minevat. Ma üritan siiski jääda sinna 2,2g keha kg kohta päevas juurde. Igaksjuhuks arvestan nii suure hulga, et kindel olla kõiges. Üritan jääda 170-200g juurde, mõnikord rohkem.
Infot rohkem http://www.musclegaintips.com
Mul see raamat olemas.
Pärast massikogumist langeb kalorihulk vastavalt kaalule rasvakaotus dieedile vastavaks. Ehk praeguse kaalu juures oleks umbes 740cal päevas. Ja nende protsentide järgi sellest arvestatud rasvad proteiinid ja süsivesikud. Treeningkava ja graafik muutub ka oluliselt. Siis kaotan rasvakihti.
Vaba päev selleks, et motivatsiooni hoida, eriti rasvakaotus dieedil. Siis ma loomulikult üle ei pinguta selle “vaba päevaga”. Selle päeva lisan sisse sel juhul kui mul 3-4 nädalane rasvakaotusdieet muutub pikemaks.
Loodan, et olin põhjalik.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.