jälle kreatiin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » jälle kreatiin
- This topic has 9 replies, 8 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
märts 5, 2006 at 9:45 e.l. #6904
sdmartin
Memberküsiks seda et kui vanalt oleks soovitav hakkata kreatiini kasutama ja mis kilode juures.mõtlen seda,et kui kaua annab kreatiin tulemusi juurde.sest ega se ju lõpmatult ei anna jõudu juurde et ted mõned kuurid ära ja sis on vist kõik.palju neid umbes on.
tahaks nagu saada ika surumises arvestatavad kilod kätte.et pole ju mõttet hakkata kasutama kreatiini 50kg juures sest sealt arened ju ise ka veel normaalselt edasi aga kas saja juures on vist juba mõttekas kasutama hakkata.tuli vist segane jutt loodan et saate aru.ise olen 16 ja surun 95kg.
märts 5, 2006 at 10:04 e.l. #73944zwen
MemberKõigepealt uuri kuidas kreatiin toimib. Kreatiinist on koguaeg kasu, kui sa seda tarbid. Esimest korda tarvitades on selle mõju muidugi enim arusaadav. Kui sa tahad, kasuta. 80% tõenäosusega saad üsna kiiresti jõudu juurde.
märts 5, 2006 at 10:26 e.l. #73958theONE1
Memberküsiks seda et kui vanalt oleks soovitav hakkata kreatiini kasutama ja mis kilode juures.mõtlen seda,et kui kaua annab kreatiin tulemusi juurde.sest ega se ju lõpmatult ei anna jõudu juurde et ted mõned kuurid ära ja sis on vist kõik.palju neid umbes on.tahaks nagu saada ika surumises arvestatavad kilod kätte.et pole ju mõttet hakkata kasutama kreatiini 50kg juures sest sealt arened ju ise ka veel normaalselt edasi aga kas saja juures on vist juba mõttekas kasutama hakkata.tuli vist segane jutt loodan et saate aru.ise olen 16 ja surun 95kg.
Tähtis pole mitte vanus, vaid kui hästi su lihased treeningule alluvad. Kui kõik on normis ja toimib, siis miks peaksid kasutama kreatiini! Sinu vanust arvestades ei ole küll nüüd eriti hea kreatiiniga jõudu juurde saada! Toitu korralikult, tee trenni ja tulevad ka tulemused. Kui tõesti tuleb sul tulevikus seisak treeningus, siis võid ju ühe kuuri teha!Minu arvamus!
märts 5, 2006 at 10:36 e.l. #73965Andreaz
Memberkreatiini tasub ikka algusest saati ja pidevalt aastaringselt tarbida. see pole mingi eri keemia, tavaline toiduainetes sisalduv aine näiteks heeringas pidi palju kreatiini sisalduma see tavaline aine nagu vitamiinid ja valgud mitte mingi keemialabori imeaine.
lapsest saati võid kreatiini süüa ja elulõpuni. kui toidust piisavalt ei saa võta pulber abiks!
mõnel inimesel pidi see kreatiini tase olema niigi kõrge organismis siis see lisapulber erilist märkimisväärset mõju ei avaldagi jõus, massis ja vastupidavuses, kui sul aga selle ainepuudus ja tase madal siis peaks abi tast olema…
märts 5, 2006 at 11:57 e.l. #73993wicked
Membersamas on see ikkagi ju sünteetiline aine ja nooremast peast pole seda vast mötet toidulisana tarvitada.
ning kui eesmärk on söpradele surumises ära teha siis vöid asja sinna paika jätta, tee parem korralikult ja järjekindlalt trenni, ning küll tulemused ka tulevad.
igasuguseid lisasid vöid hiljem kasutada, kui natuke möistust rohkem!
märts 5, 2006 at 12:19 p.l. #73995norman22
MemberSellele julgen vastu väita,et kreatiini peaks kohe algusest saati kasutama ja aasta ringselt,kreatiini on mõtekas siiski,siis hakata võtma kui ilmneb trennis tõsisem seisak,nagu Ott ütles kreatiin on nagu trumpäss,kui sa selle kohe mängu allgul lauale paned,mida sa siis mängu lõpus teed,siis on hammbad laiali.Tervisele ta tõesti ei ole kahjulik,aga asi pole üldse selles,tuleb lihtsalt allgusest peale targalt männgida,et võita,ning mitte allgul kohe seda potensiaali ära kasutada.
märts 5, 2006 at 1:08 p.l. #73653theONE1
Memberkreatiini tasub ikka algusest saati ja pidevalt aastaringselt tarbida. see pole mingi eri keemia, tavaline toiduainetes sisalduv aine näiteks heeringas pidi palju kreatiini sisalduma see tavaline aine nagu vitamiinid ja valgud mitte mingi keemialabori imeaine.lapsest saati võid kreatiini süüa ja elulõpuni. kui toidust piisavalt ei saa võta pulber abiks!
mõnel inimesel pidi see kreatiini tase olema niigi kõrge organismis siis see lisapulber erilist märkimisväärset mõju ei avaldagi jõus, massis ja vastupidavuses, kui sul aga selle ainepuudus ja tase madal siis peaks abi tast olema…
No eks sa tarbi siis seni kuni elad, oma vaba valik! Aga ma rõhutan, et ei ole mõtet hakata nii noorelt ja alguses hakata mingit kreatiini endale sisse ajama! Areng on niigi piisav selles eas!!!!!
märts 6, 2006 at 5:37 e.l. #74162sdmartin
Memberaitäh suur abi oli:)
märts 28, 2006 at 7:24 p.l. #77796tõstuk
Memberolen tõstja ja arvan, et pidevalt kreattini tarbid on üleliigne.
Esiteks tarbi kuuridena ja neid kuure võid teha aastas mtu nagu mina teen ,nii umbes 4-5 ennem suuremaid võistlusi, et saada juurde särtsu ja kiirust.Aga seni kuni areng on kiire ja järjepidev polekski vast vaja seda.Aga halba see mingil juhul ei tee kui mõõdukalt ja arukalt tarbida.Joo palju vett kui oled kreatiini kuuril.
märts 28, 2006 at 7:51 p.l. #77801gmaster
Memberkuskil öeldi väga hästi:
“lisandeid hakka kasutama siis, kui ise rohkem ei arene
a la 4-5 a trenni”
seda öeldi artiklis nii kreatiini kui ka “keemia” kohta. Viimast muidugi ei soovita kellelegi
olen täiesti selle poolt
ise alustasin just hiljuti kasutamist, kuna umbes pool aastat polnud midagi juurde tulnud
olen 22 ja 85 kg
aga eks lõpliku otsuse teeb igaüks ise
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.