väike kava ja paar küsimust :P
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » väike kava ja paar küsimust :P
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
theONE1.
-
AutorPostitused
-
märts 4, 2006 at 5:01 p.l. #6895
freddy0
MemberTere
olen 18 aastane noormees umbes 180 cm pikk ja kaalun ca. 72kg, jõusaalis olen käinud umbes 4 kuud vaheldumisi aeroobse treeninguga (korvpall)
minu kava siis, ootan soovitusi :
esmaspäev: korvpall
teisipäev: jõusaalis ülakeha osa
Rinnalt surumine 3×10-12
selja lailihas ette kummardatuna kangi või hantli kõhualla tõmbamine 3×10
Pullover 3×10-15
kangiga lõuaalla tõmbed 3×10-12 õlgadele
triitsepsile pea tagant hantli üles surumine seistes 3×10-15
hantlitega või kangiga biitsepsile 3×15
kõhulihased alumine osa 3xMAX ja ülemine osa 3xMAX
kolmapäev: korvpall
neljapäev: jõusaal alakeha osa
kükid kang turjal 3×15
jala tagumisele osale pukil kõhuli olles kere tõsted 3×20
säärtele päkkadele tõus 3×20
alaseljale deadlift (ei tea kuidas eestikeeles on) 3×8-10
kõhulihased ülemised ja alumised 3xMAX
reede: vaba
laupäev: vaba
pühapäev ülakeha (sama mis ülal pool )
jne
selle kava järgi olen teinud mingi 4 nädalat juba…öelge kui midagi ei sobi vms ja soovitage ise ka midagi
??:”>ah jaa ostsin nüüd protein nr 1 ka 900g paki sellega seoses on veel paar küsimust

millal tuleb seda täpsemalt võtta (otsisin foorumist ja kõik seletasid väga kaudselt niiet ma ei saanud aru midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ja kui palju tuleb teda võtta ? kas vabadel päevadel ka tuleb võtta ? oki aitab kah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äitah kõigile kes viitsivad seda lugeda ja oma pead murda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 4, 2006 at 8:45 p.l. #73861lõvi16
Membervõiks olla nii…
1.päev: rind, bitceps, triitseps, kõht
2.päev: jalad
3.päev: selg, õlg, kõht
aga vaata täpsemalt tööristade alt treening kavad…edasijõudnute 3-me päevane kava…
??:”>märts 4, 2006 at 9:16 p.l. #73869painkiller
MemberKuid samas võiks kas biitsa või triitsa viia 3.päevale. Aga eelkõige oleneb see sellest kui arenenud oled!
märts 4, 2006 at 9:49 p.l. #73879freddy0
Memberno enda arust on areng olnud ikka päris suur võrreldes sellega mis ma enne jõusaalis käimist olin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> enne kaalusin umbes 67kg nüüd 72-72,5kg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuid jah eesmärk pole saada kulturistiks vaid hoopis tahan olla normaalselt lihastes ja samas ka mängida korvpalli ja kaalu suurenemisega loodetavasti mu hüppevõime ei kahane 
maksimum mis ma rinnalt olen surunud oli 90kg nüüd mingi kuu aega pole üritanud maximumi ja kükki pole veel kordagi maximumi proovinud kuna põlvedega on suht kehvasti…seepärast ka ostsin selle protein nr 1
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>um ja jõusaal on mul väga väga algeline
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ühtegi masinat pole, põhiliselt on mõned hantlid, kangid, väga palju raskusi, kald pink ja surumis pink on ka aretatud sinna… (tegelt on see üldse mingi tõstmis saal mingi klubi indever vms treenib seal ka…aga mina treenin teise eesmärgiga nagu üleval pool seletasin
märts 4, 2006 at 9:55 p.l. #73880jrx
MemberHüppevõime jaoks hakka tõukama ja rebima kui põlved lubavad. Igasugused pingile hüpped ka.
märts 5, 2006 at 6:28 e.l. #73903Kurupt
Memberma tahaks kah olla “normaalselt” lihastes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 5, 2006 at 8:43 e.l. #73912freddy0
Member
normaalse all ma mõtlen seda et mu liikumist ei segaks lihased
kui mingi hästi jõhker olla nagu need profid kulturistid sis pakun et korvpallist ei tule enam midagi välja sest ma muutukusin aeglaseks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 5, 2006 at 12:44 p.l. #73998Kang08
MemberHüppevõime normis hoidmiseks soovitaks tõesti teha kangiga rebimist,näiteks ka kerge (kangiga hüpped) ka võid mööda treppe hüpata kui elad kõrgel korrusel.
märts 5, 2006 at 1:16 p.l. #74001freddy0
Memberselline asi siis et uurisin seda otti kava ja tekkis siis selline küsimus ,et kui mul on võimalus käia jõusaalis ainult 3 korda nädalas teisip,neljap, pühap, kas siis mõni lihasgrupp liialt ei puhka nende 2 vaba päeva jooksul ? näiteks esimese trenni ja need lihasgruppid mis siis teen saavad puhata ju praktiliselt terve nädala

ja hüppevõime treeningust siis nii palju et sellest tean suht palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aja jooksul on kujunenud ca 110cm kõrgune hüpe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> enamus sellest on küll rohkem looduslik ja geenides kuidagi moodi, treeninud spetsiallselt hüpet olen vähe aga uurinud ja vaadanud internetist hüpetreeningu kohta asju olen juba paar aastat.
märts 5, 2006 at 1:28 p.l. #74005theONE1
Memberselline asi siis et uurisin seda otti kava ja tekkis siis selline küsimus ,et kui mul on võimalus käia jõusaalis ainult 3 korda nädalas teisip,neljap, pühap, kas siis mõni lihasgrupp liialt ei puhka nende 2 vaba päeva jooksul ? näiteks esimese trenni ja need lihasgruppid mis siis teen saavad puhata ju praktiliselt terve nädala
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kurnad lihase hästi läbi, siis sellest täiesti piisab, sest paljud lihased töötavad koos ning koormus saadakse ka teisi lihagruppe treenides. Kui hakkad lihaseid liiga tihti kurnama, siis oled varsti ületreeningus. Parem karta ja teha mõistlikult, kui pärast kahetseda!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.