Skip to main content

Teravad valud kõhus

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Teravad valud kõhus

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Mansel
    Member

nagu keegi mind noaga torgiks, kas keegi teab miks mul selline valu on

või kellegil on samad probleemid?

kentaur
    Member

kui kaua juba siis? vahest ikka juhtub endalgi, näiteks joostes kui hakkab pistma siis ka torgib ju!

def
    Member

hmm… ei oska öölda millest on sinu probleemid tingitud aga mul tekkisid päris tõsised valud massilisaja kasutamisel. Arvatavasti mõni selle komponent ei mõjunud hästi mu kõhule.

Mansel
    Member

mingi pool aastat

naba piirkonnas tunnen valu kõige rohkem

Vahue
    Member

Oled ikka hea mees küll – ise tahab abi, aga andmeid peab talt välja pressima. Torgib see valu sind koguaeg või mingi tegevuse juures?

Mansel
    Member

tavaliselt peale jõusaali aga mõnikord heast peast ka

peale aeroobset trenni sellist jama pole

ROtter
    Member

Võib olla on tegu nabasongaga. Kõige sagedasem on kubemesong, sageduselt teine on nabasong. Annab tunda peale füüsilist koormust. Põhjuseks nõrgad kõhulihased ja suurte raskuste punnitamine. Ravi on kirurgiline. Konsulteeri perearstiga, kes annab saatekirja kirurgi juurde.

Ma ei ole arst ja see ei ole diagnoos, aga soovituslik tegevusjuhis.

Mob
    Member

kube lõigatakse maha!!!!!!!!!

Xero
    Member

Mul ei ole küll nabasongi, küll aga kubemesong, ehk siis kõhu allosas asub see, vahel tõesti torgib seegi mul, kuid valus pole, peagi lähen kirurgi juurde saatekirjaga. Põhjustajaks on arvatavasti töö – suht füüsiline töö ja raskuste tõstmisel kasutasin tihti kõhu abi, ehk siis toetasin raskust vastu kõhtu, see aga andis tunda, nüüd väike kühmuke punnitab, valus pole

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.