Skip to main content

Huvitav küsimus

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Huvitav küsimus

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Water
    Member

Ma ei tea kas see läheb nüüd õigesse foorumi osasse, sest sellist küsimust vist eriti tihti ei esitata, aga kui on vale, siis palun tõstke ümber.

Nimelt siis selline küsimus, tegu on järgmise riistapuuga

http://www.arcoman.ee/pildid/105s.jpg

Nimelt teen siis selle peal, kangi asemel, sest siis ei ole ohtu, et midagi pähe kukub. Treenin üksi ja nii saan proovida seda “veel ühte” ilma, et ma oma elu ohtu seaks

kaos
    Member

Ma ei tea kas see läheb nüüd õigesse foorumi osasse, sest sellist küsimust vist eriti tihti ei esitata, aga kui on vale, siis palun tõstke ümber.

Nimelt siis selline küsimus, tegu on järgmise riistapuuga

http://www.arcoman.ee/pildid/105s.jpg

Nimelt teen siis selle peal, kangi asemel, sest siis ei ole ohtu, et midagi pähe kukub. Treenin üksi ja nii saan proovida seda “veel ühte” ilma, et ma oma elu ohtu seaks Arcoman Edastad neile täpsed pinki iseloomustavad andmed (Rinnaltsurumine (selili)

#105), ja jääd vastust ootama! Või siis saad seda ka omalkäel järgi proovida, näit. mõne kaaluga kui selleks võimalus on ja väga totrat muljet teistele juures viibijatele ei jäta :???:”> Igatahes loovat mõtlemist ja edu vastuse otsimisel!

inside14
    Member

Ega ta vist väga palju kaalu kuna töötab ju ülekandega nagu jala masinadki.

builder
    Member

ma kah arvan max vast 5 kg üks pool ,teine pool kah sis 5. aga kaldun arvama ,et acroman kah täpselt vast ei tea.kas mitte need va plokksüsteemid kah pole nii märgitud,et kaalutud on ainult plokid ja see mis tegelik raskus liigub seda keski ei tea ja on teatud amplituudis hoopis teise kaaluga

kaiv
    Member

Ega sel erilist vahet ju pole palju ta kaalub. Paned niipalju raskuseid kui vaja!

joey
    Member

erilist vahet pole jah mu meelest. paned nii palju raskust kui jõuad teha ~10 ja asi vsjoo. sest sel masinal on hoopis teine amplituut kui kangil ja see teadmine palju see tühjalt kaalub ei anna sulle mitte midagi. kangil surumist ja sel masinal surumist ei anna omavahel võrrelda.

kuid siiski arvan, et peaksid ka kangiga suruma, sest head rinda ei saa ilma korraliku kangi/hantlite surumiseta. kui kang rinnale jääb, siis kindlasti on saalis keegi kes seda üles aitab tõsta.

Water
    Member

Tänud vastuste eest, ma ka arvasin, et nad umbes 5kg ringis igaüks.

Aga kas tõesti on sellel masinal ja kangil nii suur vahe sees? Olen enne seda harjutust teinud kangiga ning nüüd proovisin ükskord sellega, tunne oli palju parem. Parim tunne sellepärast, et ma saan lisada kaalu ja minna “all the way” ilma mingi riskita. Ma loomulikult tean, et saalis on teised, kes aitavad, kui asi halvaks läheb, aga see ei ole parim variant

Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.