Skip to main content

Surumine rööbaspuudel

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » Surumine rööbaspuudel

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    RDK
    Member

Tere!

Kui efektiivne harjutus on surumine rööbaspuudel triitsale? Tean, et see oleneb ka väga palju kehakaalust kuid sellegi poolest kas seda on mõtet jõusaalis teha v mitte.Kas peaksin asendama mõne muu harjutuse selle asemele?

minu arvates v2ga efektiivne. Rinnale m6jub ka.

Kurupt
    Member

mitte mingil juhul 2ra seda kavast v2lja j2ta. v2ga k6va harjutus. muretse endale m6ni rihm selleks et kangikettaid lisaraskusteks panna kui varsti enda kehakaaluga liiga kergeks j22b. harjutust tehes pyya v6imalikult v2he ette kallutada(juhul kui tahad tricebsit treenida). et m6jutada rohkem rinda kalluta ettepoole. j6udu

theONE1
    Member

Tere!

Kui efektiivne harjutus on surumine rööbaspuudel triitsale? Tean, et see oleneb ka väga palju kehakaalust kuid sellegi poolest kas seda on mõtet jõusaalis teha v mitte.Kas peaksin asendama mõne muu harjutuse selle asemele?

jälgi keha asendit ja raskust saad muuta ka jalgade asendiga, aga see on hea harjutus nii triitsepsi kui rinna alaosa treenimiseks! :???:”>

gmaster
    Member

see on üks mu lemmikharjutusi üle pika aja!

aga kui paljud teist seda lisaraskusega teinud on? tahaks ka selle kohta nõu, et kuidas ja kust sellist rihma saaks

Biitseps
    Member

Kurupt— Postitatud: 1 Mar 2006, 22:59

mitte mingil juhul 2ra seda kavast v2lja j2ta. v2ga k6va harjutus. muretse endale m6ni rihm selleks et kangikettaid lisaraskusteks panna kui varsti enda kehakaaluga liiga kergeks j22b. harjutust tehes pyya v6imalikult v2he ette kallutada(juhul kui tahad tricebsit treenida). et m6jutada rohkem rinda kalluta ettepoole. j6udu

http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…w=1&textID=1165

Arnold on selge sõnaga öelnud ,et :

võimalikult palju just ette kallutada ,et põhilise koormuse saaks triitseps…

theONE1
    Member

see on üks mu lemmikharjutusi üle pika aja!

aga kui paljud teist seda lisaraskusega teinud on? tahaks ka selle kohta nõu, et kuidas ja kust sellist rihma saaks

Paljud seovad lihtsalt kasvõi tugevama/paksema nööriga mõned kettad enda külge!

vend vähk
    Moderator

to gmaster: Lisaraskustega rööbaspuudel treenimise võimalusi on erinevaid. Ise olen rööbaspuudel surumist teinud küll konksudega rihmaga, küll sellise rihmaga, millel kett otsas. See ketiga variant ei olnud kõige parem, kuna kett oli suhteliselt pikk ja lisaraskused hakkasid mul keti otsas kiikuma ja see on ohtlik. Suure hädaga olen ka rööbaspuude harjutust teinud pisikese seljakotiga, millesse lasksin abilisel väiksemaid kettaid toppida, aga ka see ei olnud eriti mugav kuna seljakoti rihmad hakkasid soonima. Olen kuulnud, et lisaraskused on ka jalgade külge kinnitatud, aga selleks on olnud ilmselt mingisugused spetsiaalsed rihmad.

Kuup
    Member

Hm. vb mingi eksitus. Ise, kui ette kallutan, saab triitseps väga vähe koormust.

jrx
    Member

Peaks ju saama hantli jalge vahele võtta?

Tegelikult on muidugi üks kehaga tehtavate harjutuste kuningaid “muscle-up” (ei tea kuidas eesti keeles), mis on siis kas rõngastel või lõuatõmbamispuul kõigepealt enese üles tõmbamine ja seejärel üles sirgetele kätele surumine. Mina veel seda teha ei suuda aga loodan, et varsti ehk suudan

kummar
    Member

Harjutust saab väga efektiivselt teha ka nii, et jätta see, kas viimaseks või eelviimaseks, siis ei pea lisaraskust kasutama ja oma kehakaal on täiesti piisav, kuna eelnevate harjutustega saab triiceps piisavalt vatti. Ise vahetasin ja mõju oli suurepärane, kuna enne kasutasin suuri lisaraskusi ja tulemuseks oli vigastatud randmed. Edu

norman22
    Member

olen ka mina kasutanud erinevaid variante,kui teed enne rinnale mitu harjutust siis pole mingeid lisaraskusi vaja,kui aga teha esimese harjutusena siis tuleb kindlasti lisaraskust kasutada,kuigi mul massi üle saja,mina panin ketta näiteks selja kotti saab ka asja aetud,ning jagan samuti eelpool kõnelejatega sama seisukohta,väga efektiivne harjutus üks lemmikuid.

theONE1
    Member

Väga õige, aga point on siin käteasendis!!! Viies küünarnukid laiali teed rohkem rinda, küünarnukid vastu külgi rohkem triitsepsit! Nii lihtne see ongi

no kui lisaraskust juurde panna v6imalik ei ole (pole rihma vms), siis v6ib ju v2ga aeglaselt teha, et raskem oleks. Siis pole vaja lisaraskust. T2pselt samamoodi on k2tek6verdustega. V6ib teha nii, et tuleks 100 k2tek6verdust, aga v6ib teha nii, et yle 15 ei j6ua.

Hm. vb mingi eksitus. Ise, kui ette kallutan, saab triitseps väga vähe koormust.

Keha ette kallutades treenib kõige rohkem rinda.

Minu lemmik harjutus kah viimasel ajal;)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.