Jõusaali pärast pikka puhkust
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
Mesku.
-
AutorPostitused
-
veebruar 24, 2006 at 7:44 p.l. #6796
Mesku
MemberTere!
Olen 26a vana ja plaanis on hakata jälle jõusaali külastama. Nimelt viimati kui jõudu rapsisime teha olin 20 aastane, nüüd on 6a möödas. Kuidas ja mis tempoga oleks mõistlik “alustada” ? Uuesti algajate kava järgi arvatavasti ? On kellelgi nii pika vahega kogemusi, kui kaua võtab vana vormi (jõu) taastumine aega? Väikseks motivatsiooniks oli see, et mul õnnestus üks valgu purk ja kreatiini purk saada ja ei taha headel asjadel raisku lasta minna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lisaks veel õllekas läheb üle käte jne. Tänud
veebruar 24, 2006 at 7:51 p.l. #72352sazzix
MemberAlguses ikka algaja kava järgi jah…..
A valku ja kreatiini teab kas tasub kohe laksima hakata, tee ennast mingi kuu või kaks “soojaks” ja siis juba edasi jõudnu kava ja siis ka abivahendid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2006 at 7:52 p.l. #72353Andreaz
Membertee siis algajate kavajärgi ja nii pikk vahe on sama mis nullist taas alustada.
endisevormi taastamine-oleneb mis vormis enne olid kui sa just tipp kulturist polnd siis vast aastaga saad vormi kui pühendud asjasse-õige toitumine+trenn.
aga taasvormi pidi ikkagi kergem olema saada kui päris nullist alustada!
miinimum käi kolm korda vähemalt saalis nädalas parem 6 korda korra nädalas peaks puhkama. ja sööma-põhiline iga paari kolme tunnitagant valku süüa oma 30-50 g (kalad, lihad, munad, piimatooted)
veebruar 24, 2006 at 7:56 p.l. #72354TANK
MemberVäga hea motivatsiooni allikas peaks mainima…
a la… ma leidsin kapist paki metaani (või süstla ampullidega) ei taha raisku minna peaks hakkama trenni tegema kuni jätkub… siis jälle aitab trennist….
krt. mehed (eriti algajad ja pikalt puhkajad) trenni alustades pole mingit pulbrit vaja…. lihsalt kerge trenn.. ja tasapisi mahtu lisada…. mis kuradi pärast kohe pulbreid vaja näost sisse ajada… tee poool aastat enne ilma…
veebruar 24, 2006 at 7:58 p.l. #72355Andreaz
MemberAlguses ikka algaja kava järgi jah…..A valku ja kreatiini teab kas tasub kohe laksima hakata, tee ennast mingi kuu või kaks “soojaks” ja siis juba edasi jõudnu kava ja siis ka abivahendid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tüüpiline loll jutt. mida kuradit, kas valku tasub ikka algul võtta? kas algul kasvatad end õhust? valk pole mingi abivahend algul just vajadgi valku pigem rohkem. ja kreatiini ka kui tavaline toidulisand tasub algusest saati võtta, kui just väga palju heeringat ei söö(mis sisaldab ka kreatiini)
miks mitte algusest saati kreatiini ja valku palju süüa??
veebruar 24, 2006 at 8:04 p.l. #72357Arnold
MemberVõin Sinule oma kogemustest rääkida, kunagi olin umbes samas seisus, minu vaheaeg kujunes natuke pikemaks : 14 algus – 20 lõpp – 29 uus algus .
Alustama peab algajate kavast, samuti ei tohiks unustada aerooset treeningut.
Edasi tuleb liikuda intuitiivselt, vastavalt enesetundele oma treening koorumuseid tõstes.
Korralikult regulaarselt treenides võid saavutada oma endise taseme suhteliselt kiiresti, 2 – 3 kuuga.
Uue kvaliteedi saavutamiseks peab aga juba tõsisemalt pingutama , varuma aega ja kannatust.
Peamine, leia oma tegevusele piisav motivatsioon !
Jõudu uueks alguseks !
veebruar 24, 2006 at 9:06 p.l. #72374Mesku
MemberTänan vastuste eest.
Ei ma tippkulturist muidugi ei old ja ühtegi toidulisandit pole varem kasutand. Lihtsalt meeldis jõusaalis käia, siis tulid koolilõpetamised, sõjavägi, tööle minek, oma elu … teate isegi… pold nagu aega. Tegelikult saab kõikke kui tahta.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.