Skip to main content

Teema: tõde ja õigus

Avaleht » Forums » Tehniline Info » Hooldus » Teema: tõde ja õigus

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Rebane
    Keymaster

Nonii, kui just mingi rämeda pers-sesaatmisega seal teemas sõna ei võeta, tasuks tõsiselt kaaluda, kas seal postitusi kustutama/muutma hakata. Inimesi bannige, kui vajadus.

Asi lihtsalt selles, et tundub, et härra Penzo on suht suure tõenäosusega mingi pressiliigi esindaja (siin tõenäoliselt uurib ka teisi pressivanasid ringi ehk). Ning seega peab olema ettevaatlik, kui midagi kustutama hakata (kohe süüdistatakse siis järelt kinnimätsimises).

Nii et kui kustutate, siis ettevaatlikult paluks – pole vaja veelgi rohkem tähelepanu kui juba on =o)

P.S. Ma usun et ma ei ole üksi, kui ütlen, et PÄRIS huvitavaks kisub asi või mis :???:”>

Selge, üritan enda näpud seal eemal hoida.

Päris huvitav tõesti, polegi vist NII HUVITAVAT teemat olnudki kunagi…

Rebane
    Keymaster

Näe raisk võtsin kah korra sõna ilma VÄGA täpselt järgi uurimata ja kärsatati mind kah ära – häbi hakkas kohe.

Seal käib ikka tõsine andmine, mina sinna ei kirjuta enam :???:”>

Rebane
    Keymaster

Teadmiseks siis ka teistele – las mehed möllavad ja lasevad seal siis tossu välja.

Tööajal olen ise kohal ja kustutan, mis liiast ja vale.

õhtastel aegadel siis pange ise pead kokku ja mõelge, mida jätta ja mida kustutada.

theONE1
    Member

Kalmus ikka situb siin kõigi tegijatega suhted ära nt. vend vähiga!

Rebane
    Keymaster

Mul pole isiklikult kalmuse vastu mitte midagi – tegija vana, aga mõningatel päevadel on tõesti tunne, et mehel tuli üleval põleb aga kedagi seal kodus pole.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.