Mul on selline probleem, et varsti rannahooaeg ja jube rasv on kõhu peal ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ma olen teinud 3 nädalat 3×20 kõhulihaseid jalad 90 kraadi seinal ja nüüd jätsin söömist kah vähesemaks, kui kiiresti on tulemusi märgata?Ja mida ma peax veel tegema?(Tulemusi oleks vaja võimalikult kiiresti)
Kõik nõuanded on oodatud.
Teid ette tänades ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Üks hästi kaval nipp on kuidas saada oma vastustele küsimus, lihtsalt pane märksõna kõht v kõhulihas foorumis otsingusse ja tuleb mis kolinal ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Jah nagu juba proteiin andis mõista – tee aeroobset! ja pane toitumine paika ja natuke harjutusi kh kõhule. Aga miks inimesed hakkavad oma lihastele mõtlema enne rannna-hooaega ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga kui ma tahaks hakata tarvitamaFat Burnerit siis millal ja palju ja palju se mulle maksma läheks ning kas see on tervisele ikka kahjutu? ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>