Skip to main content

Taastusnädal

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Jup
    Member

Tervist! Olen 193 cm pikk, 21 a vana, kaal 100 kg. Kangitrenni teinud ja toitumist jälginud nüüdseks 1,5 aastat. Viimased pool aastat olen hakanud ka oma treeninguid tsükliteks jagama (jõud, mass+jõud jne..). Küsimus olekski siis, et kui pika aja tagant oleks sobilik teha aktiivse puhkuse või kerge treeninguga nädalat, et siis jälle uue tsükliga alustada?

See küll teine teema aga ütleme, et kui teha näiteks rinnale ca 10 seeriat ( 3 harjutust) kordustega 12-5 siis mitme seeriaga peaks minema täiesti maksimumini nendest kümnest? Kas iga harjutuse viimane teha to failure oleks normaalne või on see vähe? Palun valgustage mind natuke täpsemalt sel teemal ka!

jrx
    Member

Ei maksa üldse teha to failure!

BULDOOSER
    Member

Baasharjutuses 1-2 seeriat to failure või sinna lähedale peaks olema talutav, arvan ma.To failure on minu jaoks see , kui tehnika hakkab p…se minema , mitte et kangi alla jään.

Fred Antson
    Member

Taastumisnädalal jäta maksimumist kindlasti 2-3 kordust varusse!Kui tihti seda vaja on,sõltub indiviidist ja tema taastumisvõimest:üldjuhul iga 4-8 nädala tagant.Katseta ja kuula oma keha!

Jup
    Member

Tänud teile!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.