Skip to main content

kreatiin + valk koos

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kreatiin + valk koos

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    lowr
    Member

Tuttav kehakultuurlane rääkis, et ei ole soovitatav valku ja kreatiini koos tarbida. et siis ned ained ei mõju täies ulatuses. et kasulikum kui kuu ühte ja kuu teist. et organismile neid aineid korraga on palju, ning võib maksa ära rikkuda vms. kui tarbida sis ainult proffi poolt koostatud kava poolt. on se õige jutt või jama?

song2
    Member

i think thats bullshit, but anyhow if you want to get bigger then eat those things:

The best thing to use would be NO-XPLODE… but I don’t think that you can buy it in Estonia… but if there is any change to buy it then yuse that one and protein!

but you should eat at least those things here!:

1) Pycnogenol’i 200 mg per day

2) A&E vitamiini 1.200-iu per day

3) 1000 mg C- vitamine per day

4) the most important thing- AMINO ACID

5) Protein- take one scoop in morning, before you eat, then seccond one in the middle of the day, and on before you go to sleep, and if you wake up in the middle of the night then hit one protein shake too! because all night you are starving! and eat right things any eat at least 5 times per day!

Good luck!

Raul1
    Member

kreatiini võta 3 nädalat ja siis vähemalt 3 nädalat ära võta. Valku võid kogu aeg võtma, või õigemini peadki võtma, sest muidu pole võimalik lihast kasvatada.

Rebane
    Keymaster

Jama jutt.

Paljudes tipptasemel taastussegudes/pulbrites kasutatakse just neid aineid koos (kreatiin, valk, süsivesikud) ning tarbijad on rahul olnud tulemustega.

Sa võid ju selle kreatiinikuuri eraldi teha, kui sul väga suur tahtmine on aga valku peaks ikka koguaeg tarbima. Kõige lihtsam vast on enda peal järgi proovida. Võta mingi toode, kus on kogu kama kokku segatud (WDGP näiteks) ja käi trennis ning peale trenni nosi aga seda. Ja siis kui otsas, söö lihtsalt valku (No1, Whey, Lemon Super) ja kui see otsas, söö kreatiini. Vaata kuidas töötab.

Sama hea jutt mu meelest, et ära jumala eest vorstileiba söö – söö üks kuu vorsti ja teine kuu leiba ja kolmas kuu pane pakk võid kinni. Asju kokku segades saadki reeglina kõige parema tulemuse.

Aga jah.. Ootame mis veel siin targad mehed räägivad – ma pole mingi eriline teadjamees selles vallas.

theONE1
    Member

Kohe mitte ei tahaks uskuda!

muc
    Member

Ma arvan, et see kehakultuurlane võiks oma õpinguid otsast peale alustada. Nii lolli jama kuuleb harva.

Samamoodi küsivad noored, kes kangesti keemiat tahavad kasutama hakata, et kas ma siis valku ei pea sööma?

Ühesõnaga ma ei tea, mille eest neid diplomeid jagatakse tänapäeval.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.