Skip to main content

Väljamõeldud pärast trenni sheik

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Väljamõeldud pärast trenni sheik

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    Indrek21
    Member

Sellin küs siis et mis te arvate sellisest oma väljamõeldud sheigist, et kas sobib juua pärast trenni kui hetkel pole tahtmist toidulisat osta:

0.4l piima 2.5%

100g Piltti beebide piimapulbrit

2 munavalget

Kuna proovisin ja maitse on siga hea siis kas võix sellist asja pärast trenni juua… Või on see mingi mega sitt varjant jne jne

matu124
    Member

arvuta enamvähem kokku palju sa valku ja süsivesikuid saad ,30g valku peaks olema siis on Ok.

kaiv
    Member

Kui proteiini osta ei taha on kõige lihtsam peale trenni pakk kohupiima sisse lasta! Nende enda tehtud sheikidel ei näe mõtet.

theONE1
    Member

100g Piltti beebide piimapulbrit

Mida see endast kujutab?

taavet
    Member

Ma arvan ,et see ise tehtud koks on tunduvalt kallim kui teha seda spetsiaalsest proteiinikontsentraadist.

Joo lihtsalt rasvatut piima. Munavalgest võid halvemal juhul salmonelloosi saada.

jrx
    Member

Kui ta just väga ranges dieedis ei ole siis ikka 2,5%ist. Piimarasvaga imendub paremini nii piimas olev kaltsium kui ka valgud.

sazzix
    Member

Kui ta just väga ranges dieedis ei ole siis ikka 2,5%ist. Piimarasvaga imendub paremini nii piimas olev kaltsium kui ka valgud.

mulle on ikka igaltpoolt öeldud et nt valgu preparaati ei tasu piimaga juua sest rasv segab imendumist

kame
    Moderator

peale trenni valgu shake on mõeldud kiireks taastamiseks – vadak nimelt imendub umb. tunniga olenevalt ainevahetusest!

ostad valke ja tuleb hind mingi 7-10 eek – ja pole vaja tohutult trikke teha!

Indrek21
    Member

no seda küll…. aga lihtsalt see maitse on siga hea ja hetkel ei viitsi vaadata omale preparaati välja…. ex ma varsti jälle ostan mingi kuu kahe pärast

ma lihtsalt koguaeg arvasin et kõikjal kus räägitaxe piimapulbrist ongi juttu sellest beebidele valmistatavast piimapulbrist

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.