kõhulihased ja hüpe
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » kõhulihased ja hüpe
- This topic has 26 replies, 18 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
crawe.
-
AutorPostitused
-
veebruar 13, 2006 at 5:48 p.l. #6673
külaline12345
Membertere,olen tegelenud korvpalliga peaaegu 9 aastat,aga tahaks hüpet juurde,mida peaksin kodus tegema , et kõige kiiremini ja paremini hüppevõime areneks ?
ja veel tahaks teada,et kuidas saaks kodus kõige paremini kõhulihaseid teha ? , et mis oleksid kõige paremad harutused ja palju teha
veebruar 13, 2006 at 5:56 p.l. #70800painkiller
Memberja neid on veel vaata tööriistad>harjutustepank! Ja veel on igasuguseid kavasid.
Kodus vast istessi tõusud. Aga vaata jälle harjutuste panka seal saad häid ideid.eriti hea minu meelest:
veebruar 13, 2006 at 6:00 p.l. #70802inside14
MemberHüppamise jaoks vist oleks vaja jalalihaseid treenida ja kõhulihaseid vaata küll ülevalt Tööriistad>>Harjutustepank
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2006 at 6:05 p.l. #70807fighter
Memberhüppenöör tuleb kasuks
veebruar 13, 2006 at 6:08 p.l. #70809painkiller
Memberinside14 on õigus minu viga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2006 at 6:11 p.l. #70810inside14
Memberinside14 on õigus minu viga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis sa valesti soovitasid kõik õige ju lisasin lihtsalt üldisemalt.
Ja see hüppenööri soovitus on ka hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2006 at 6:24 p.l. #70811pacman
MemberHuvitav,huvitav..
Ütlesid,et oled korvpalliga pea 9 aastat tegelenud,selle järgi eeldane,et käid korvpallitrennnis!?
Ja 9 aasta jooksul pole treener teile õpetanud või teiega kõhulihaseid teinud?
Või näiteks spetsiaalseid harjutusi hüppevõime parandamiseks?
veebruar 13, 2006 at 6:32 p.l. #70797Undionu
Memberhttp://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=3233
loe sealt hüppamise kohta.
veebruar 13, 2006 at 6:33 p.l. #70812phonkypapa
MemberPacman, korvpalli trennis ei treenita hüppevõimet eraldi. Selles osas peab iga mees endaga ise tegelema. See ei ole treeneri ülesanne. Kui ei suuda hüpata, võetakse mees, kes suudab and so on….
veebruar 13, 2006 at 6:48 p.l. #70815pacman
MemberPacman, korvpalli trennis ei treenita hüppevõimet eraldi. Selles osas peab iga mees endaga ise tegelema. See ei ole treeneri ülesanne. Kui ei suuda hüpata, võetakse mees, kes suudab and so on….Hmm võibolla trennis kus sina käid,ei treenita. (ise olen küll näinud jõusaalis viibijaid koos treeneriga spetsiaalseid jõutreeningud tegemas,ja ka spetsiaalselt hüppevõimele harjutusi sooritamas)
Kuid mina mõtlen,rohkem nooreme põlvkonna esindajaid.
Kui hakata juba noorest peale treenima eraldi hüppevõimet,siis paari aastaga on see ju meeletu ja meeskond jälle teistest üle.
Kuid kui vaadata Eesti korvpalli taset,siis ilmselt sellepärast see tase võrreldes muude euroopa riikidega on?
Kui sina väidad,et ei tehta trennis hüppevõimet arendavaid harjutusi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !?veebruar 13, 2006 at 6:51 p.l. #70816pacman
MemberJa üleüldse mis on treeneri ülesanne??
Mina leian,et treeneri ülesanne on panna oma mehed või siis naised võimalikult hästi mängima!?
Ja võimalikult hästi mängimiseks on vaja kõike,kiirust,äkilist kiirendust,head hüppevõimet,platsitunnetust,jõudu jne jne….
Ja kui treener nendega asjadega ei arvesta ja lahmib ainult kuiva kossutrenni siis see pole ju õige treener!! ??????
Vastuväiteid,arutlusi…???
veebruar 13, 2006 at 6:55 p.l. #70817theONE1
MemberÜtleks niipalju, et platsitunnetust nüüd küll jõusaalis arendada ei saa! Mõnel on seda platsitunnetust kohe loodusepoolt antud ja seda ei saa arendada!Räägin seda kogemustest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2006 at 7:13 p.l. #70821pacman
MemberÜtleks niipalju, et platsitunnetust nüüd küll jõusaalis arendada ei saa! Mõnel on seda platsitunnetust kohe loodusepoolt antud ja seda ei saa arendada!Räägin seda kogemustest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Julgeks vastu vaielda. Ja ma ei väitnudki,et platsitunnetust saab jõusaalist!
Jah see on küll kaasa sündinud kuid kas on ikka täiesti võimatu arendada!?
Näiteks tagurpidi joostes peaks õppima ka ju nägema seljataha,tunnetama mis seal taga toimub!?
Võibolla ma ajan täitsa crappi,ma ei tea kuid tundub mulle,et nii on võimalik!?
veebruar 13, 2006 at 7:26 p.l. #70822kaiv
MemberEesti tasemel mängides piisab õpitud/kogemustest saadud platsitunnetusest küll. Kui aga juba Euroopa tasemel, siis on vaja annet!
Mina arvan asjast nii!
veebruar 13, 2006 at 8:14 p.l. #70835swordfish
Memberolen ka ise tegelenud pallimänguga nimelt võrkpalliga ja ma arvan ,et head hüppevõimet saada on eelkõige vaja tugevaid jalgu–Kükid kangiga turjal–.
Ningsamuti mõjutab hüppet tugevad seljalihased–seda olen mina kogenud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.