Kalmus vs. Kiivikas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kalmus vs. Kiivikas
- This topic has 22 replies, 12 voices, and was last updated 19 years, 12 months tagasi by
carbo.
-
AutorPostitused
-
veebruar 12, 2006 at 8:11 e.l. #6647
Anonüümne
GuestKas pole kahtlane, et nii võrdsete meeste seas on üks võitnud teist vähemalt 7 aastat. Või oli isegi 8 aastat?? Jumal teab mitme kordne Eesti absoluut meister see Kivikas juba on. Oleks Kalmus Kiivikast kasvõi kordgi võitnud tunduks asi poole vähem kahtlane. Ainult Kalmus ise teab mis tunne tal siiamaani olnud on. Ole kuihea tahes mingi hädise 46cm käega ja selja detailideta kutt jälle võidab. Ei tahaks ise iialgi midagi sellist läbi elada, kui kulturism minu elu oleks nagu ta seda Kalmusel suuresti on. Jube. Südametud tegelased.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>((((veebruar 12, 2006 at 8:28 e.l. #70541pökk1
Memberno kiivikas on siiamaani ka parem olnud,kuivem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2006 at 8:43 e.l. #70543starter
Membereks keemia teeb omatöö
veebruar 12, 2006 at 9:04 e.l. #70546TANK
Membervaata külaline meelis… kulturism on selline spordiala kus tulemust ei saa reaalselt mõõta mõõdulindi ega stopperiga…. seega ongi tulemus zürii otsustada…. ja tulemuse paikapidavus sõltub zürii pädevusest…
piirid on väga udused… kui just teistele pika puuga ära ei tee pole miski kindel…
isegi siis pole kui oled peajagu üle…
siin ei saa nii lihtsalt et hüppad paar cm kaugemale või jooksed paar sek. kiiremini.
veebruar 12, 2006 at 9:09 e.l. #70548BUMEX
Membereks keemia teeb omatööKumma puhul???
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Räägid siin, et Kiivikas on siiani olnud paremas vormis, kuivem… Enamus juhtudel küll… Kas oled kõikidel võistlustel saalis üldse olnud kui me Otiga laval koos olime?
Tuletaksin siinkohal meelde Eesti karikavõistlust aastal 2002, Võrus. Ott ärgu pahandagu, aga ta oli seal nagu vene karu… Seevastu ?ibanov Deniss oli raudselt üle temast. Kuiv, ilus proportsionaalsem jne.
Igas kriteeriumis. OKEY! Deniss jäi pärast dopinguga vahel aga siis, tol hetkel oleks ta pidanud võitma!!! See näitab meie kohtunike pugejalikkust ja ebaobjektiivsust. Kes tookord saalis olid teavad millest ma räägin.
MUUSEAS üks tol korral hindeid jaganud kohtunik ütles, et kuna Ott valmistus EUROOPA MV-teks, ?ibanov aga mitte, siis ei saanud ju teda teiseks panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Usun, et ka Ott ise ei tundnud tollel hetkel”võidust” just suurt rahuldust.
Aga mine tea?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VEELKORD!!! Tollel hetkel oleks pidanud võitma ?ibanov ja kõik.
Siit võib igaüks ise edasi mõelda, miks Ott ALATI on Kalmust võitnud.
Pole hullu, kohtunike otsus on püha, iseasi kui pühakud on kohtunikud?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2006 at 9:59 e.l. #70391carbo
MemberMa ei saa aru miks teil sellist juttu üldse vaja rääkida. Kui te seda veel ei tea seda nimetatakse sprodiks ja nii see käibki et ühele hea teisele mitte jne……
Sellest rääkimisest siin et kuidas see võimalik on ja muu säärane ei muuda ju midagi…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2006 at 10:02 e.l. #70555BUMEX
MemberMa ei saa aru miks teil sellist juttu üldse vaja rääkida. Kui te seda veel ei tea seda nimetatakse sprodiks ja nii see käibki et ühele hea teisele mitte jne……Sellest rääkimisest siin et kuidas see võimalik on ja muu säärane ei muuda ju midagi…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida sa öelda tahtsid oma sönade ritta seadmisega?????????????
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2006 at 10:15 e.l. #70556carbo
MemberSeda, et see kui mõnede arvates oli keegi teine parem, ei muuda ju mitte midagi alati võidab parim ja ja järelikult on see Hr Ott Kiivikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2006 at 10:20 e.l. #70558BUMEX
MemberSeda, et see kui mõnede arvates oli keegi teine parem, ei muuda ju mitte midagi alati võidab parim ja ja järelikult on see Hr Ott Kiivikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OLID SA 2002 AASTA KEVADL VÕRUS VÕISTLUST VAATAMAS.??
MIKS SA LOLLI MÖLA AJAD MEES.????????????????????
veebruar 12, 2006 at 10:29 e.l. #70570carbo
MemberEi olnud aa sellest tagantjärgi rääkimisest ei ole ju mitte midagi kasu või on????
veebruar 12, 2006 at 10:43 e.l. #70574BUMEX
MemberEi olnud aa sellest tagantjärgi rääkimisest ei ole ju mitte midagi kasu või on????Peidame kõik sinu kombel pea liiva alla??? Selles see häda ongi meil siin, et kõik noogutavad kaasa, ükskõik mis tehakse.
Eestlaslik orjameelsus. Kui kunagi, ükskõik kus eluvaldkonnas sinuga sama tehakse ja sa tead, et see on ebaõiglane, kas siis oled ka vait ja lömitad nagu loll krants oma peremehe ees, et saada kätte oma järjekordne kõhutäis. Mis siis, et solk eks, peaasi et elu hoiab sees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peremees (peremehed) ise aga ajavad ennast silmini liha ja pasteeti täis. Sulle aga piisab nõudepesu veest.Seni kuni mina ainult sellest siin räägin, ei olegi mu jutust palju kasu. Aga räägin ikkagi, sest mina ei lepi nõudepesuveega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2006 at 10:51 e.l. #70579carbo
MemberSaa aru et seda ei anna endam nii või naa muuta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kindlasti mitte mingis foorums kirjutades……
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2006 at 10:58 e.l. #70580inside14
MemberSaa aru et seda ei anna endam nii või naa muuta
ja kindlasti mitte mingis foorums kirjutades……
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui sellest rääkida võibolla on tulevik helgem ja õiglasem.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2006 at 11:00 e.l. #70581jrx
MemberPhuhh… olete kunagi kuulnud väljendit, et võitjate üle kohut ei mõisteta?
Kaotasin ise soome MV’l eelmisel aastal finaalis kohtuniku poolt vaieldavalt antud punktide pärast ja tean hästi mis tunne see on. Point on selles, et peale minu ei mäleta seda varsti enam keegi ja ainus mis ma (nüüd) teha saan (ja millel mõtet on) on treenida niivõrd palju, et järgmine kord võidan teda nii otsustavalt, et kohtunikel ei jää midagi teha selles suhtes.
Kulturism on muidugi palju raskem ala selles suhtes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas on ju niikuinii kulturismi “tulemuseks” sportlase “olemus” – see pole mingi sentimeetriga mõõdetav tulemus või isegi mitte niiväga mingi “trikk” või “kava” mis kas tuli välja või mitte (nagu ekstreemspordis või iluuisutamises)… võibolla ei peakski siis olema niipalju pahane kui kohtunikud otsustavad, et Euroopa MV’ks valmistuja on “parem” kui see, kes seda ei tee?
Ärge saage minust valesti aru – mind ei olnud kohal, mu teadmised kulturismist on väga piiratud, küsin lihtsalt arvamusi ja vahel pisut provotseerivaid küsimusi, et ise targemaks saada, mitte, et kellelgi “õigust” anda või kedagi närvi ajada.
veebruar 12, 2006 at 11:05 e.l. #70582Janar Rückenberg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, Carbo, alati ei võida parim!
Rääkides konkreetsest juhtumist – 2002 Võrus, siis võtaks ka mina julguse väita, et võitma oleks pidanud Sibanov. Mul on omal praegugi ees foto selle võistluse absoluutsest esikolmest KORNISEV, KIIVIKAS JA SIBANOV. Foto fotoks, aga olin tol korral oma elu kehvema vormiga ka ise laval ja olin toimuva tunnistajaks!!!
Muidugi, tagantjärgi targutamine ja spekuleerimine ju tõepoolest ei muuda ega anna midagi, aga kui juba vaidluseks läks, otsustasin ka sõna sekka öelda!
Muidugi Sibanovi kahjuks see, et ta vahele jäi, aga nagu Marekki ütles Deniss oli toona paremas konditsioonis!
Janar!
-
AutorPostitused
- The topic ‘Kalmus vs. Kiivikas’ is closed to new replies.