Nii, mul on selline mure.Olen 172cm pikk ja kaalun 69kg (hommikuti). On seda väga palju? Tahaksin natuke kaalust alla võtta.Tegelikult ei häirigi kõige rohkem see number kaalul vaid ikka keha proportsioonid. Tahaksin olla treenitud ilusa kehaga tüdruk.
Olen nyyd umbes 2 nädalat teinud trenni ja jälgunud söömist. Jooksen iga päev vähemalt 30min. vahel 2 korda päevas isegi, kuna energiat on ja armastan jooksmist. Ei tunne, et teeksin endale liiga sellega. Toitudes olen täitsa välja jätnud saia, magusa ja rasvase. Praetud toitude asemel söön keedetud (muna,kartul).
Menüü näeks välja umbes niimoodi:
Hommik: suhkruta tee, maisihelbed piimaga
Lõuna:(koolis) supp või praad, leivaviil. Lasen endale panna väiksema koguse toitu tavaliselt, kuna nad panevad liiga suured tavaliselt ja saan kõhu ilusti täis, mitte nii et kõht punnis ees.Jääb ruumi veel 
õhtuoode: tavaliselt siis mingi 4 tundi peale lõunat, kodus siis keedetud kanafilee+2 kartulit või riis.
Õhtu: peale trenni kodujuustu (valgud)
Ikkagi tundub endale et söön liiga palju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mida teie arvate?
Teen ja kaks korda nädalas jõusaalis trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Eesmärk siis natuke kaalu langetada ja saada proportisoonis keha, kuna praegu ei ole rahul oma tagumikuga ja kõhuga.
Ei ootagi et nyyd homme olen kõhn kuid ikkagi kysin et kuna võiks tulemusi jälgima hakata?
Aitäh kui viitsite mind aidata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>