Skip to main content

sõrmed

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    icd
    Member

Küsimus,et nagu mis harjutusi peaks tegema,et sõrmi tugevamaks ja paksemaks saada?

-aron-
    Member

Soeta endale GRIPPERID

Ei ole kindel kas need su näpud paksemaks teevad aga tugevamaks peaksid küll tegema..

jrx
    Member

Eee… miks see oluline on? Raske ülesanne, sest sõrmedes ei ole neid lihaseid nagu eriti http://www.grapplearts.com/Grip-Strength-Training.htm

Vahue
    Member

Dziisus Kraist – sellise riistapuu eest 450.- krooni!! Ehk keegi seletab, mist teeb sellise asja nii kalliks. Mul on N-Liidu aegne gripper. Saastamarketis müüdi ka neid.

-aron-
    Member

Dziisus Kraist – sellise riistapuu eest 450.- krooni!! Ehk keegi seletab, mist teeb sellise asja nii kalliks. Mul on N-Liidu aegne gripper. Saastamarketis müüdi ka neid.

Need on ju erinevate raskusastmetega.,Võibolla see kõige tugevam maksab 450.-

TANK
    Member

jõutõmme teeb sõrmed tugevaks…

ilma abivahenditeta tehes muidugi

halfbeer
    Member

Harjutusi pealthaardes tehes lähevad samuti sõrmed tugevamaks. Nt seistes käte kõverdamine pealthaardes

zwen
    Member
    icd
    Member

tänan kõiki kiirete vastuste eest. Kas neid gripperseid odavamalt ei saa kuskilt?

450 eeku nende eest välja käia ei tahaks eriti. :???:”> Mingi 200 eeki võiks olla

jrx
    Member

Kas sa minu pandud linki ÜLDSE vaatasid?

maximus89
    Member

väga head harjutused seal, poleks paljude peale tulnudki ise.

icd
    Member

Kas sa minu pandud linki ÜLDSE vaatasid?

Ikka vaatasin aga asi selles,et pole veel nii karm mees,et selliseid asju teha jõuaks..

Aga ma hakkan väiksemate raskustega harjutama

Kurupt
    Member

osta omale pikk ja j2me nael ning v2ntsuta seda!! pyuya k6veraks v22nata. aga osta kindlasti selline nael mille k6veraks v22namine on sinujaoks praegult vaid unistus. kui tahtmist on keerad m6ne aasta p2rast s6lme peale.

-aron-
    Member

Üks võimalus on ka treialiks hakata,kes omavad ka väga tugevaid näppe

Autor
    Postitused
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.