MIDAGI UUT…………
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Hooldus » MIDAGI UUT…………
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 19 years, 12 months tagasi by
joker.
-
AutorPostitused
-
veebruar 9, 2006 at 6:48 p.l. #6626
joker
MemberNagu näete on mõned jälle kontrolli kaotanud. Ja on oodata muidugi uut reklaamimis-buumi Fitness.ee lehel.
Loodetavasti Kalmus oma sõna nüüd peab ja sõna ei võta. Eks näis mis kettaheitja Raider ette võttab.
Tahaks öelda, et ei ole ilus juba moderaatori poolt muudetud postitusi teisel moderaatoril muuta. Kui asi tundub vahest liiga “karm”, siis mis teha. Vagadest ja lambukestest sõidetakse siin karmis maailmas lihtsalt üle.
veebruar 10, 2006 at 8:03 e.l. #70224Rebane
KeymasterEe. No mul on eilse õhtu sündmused üsna hägused aga selle postituse najal, mis siia liigutati, olen suutnud taastada tiba asju.
Kalmus tegi uuele poele reklaami.
Jokker asendas lingi hea softcore sürride asjadega internetist
Teised moded muutsid linki.
Nii.. Mida öelda.
Ma olen isiklikult väga rahul sellega, et asi toimib ja tehakse tööd hästi – ei lasta igasugusel pasal vedeleda.
Mis puutub jokkeri postituse muutmisesse (asendas poe lingi kalmuse jutus ägeda vidjõuga), siis see pole minu arvates ilus – kui tahad kustuta, kui ei taha jäta alles. See pole kah ilus, et panen teisele inimesele sõnad suhu – samahästi võiks ma kalmuse akkoundi all sisse logida ja ise postitusi teha. Aga nii ei tehta lihtsalt.
Ei taha riielda, aga ei tahaks ka näha sellist paska. Sorry jokker, aga selline jura jätab meist (Fitness.ee’st) VEEL näotuma mulje. See on vähemalt minu arvamus ja Oti ja Arnoldi oma kah.
Kustutamine, bannimine ja ignooride ja modede peale toppimine on piisav juba, et hoida asja kontrolli all. Kui on ideid, kuidas rahvast kontrolli all hoida, andke teada ja proovime midagi välja mõelda.
Vabalt annab ka sõnadega asju paika panna. Mailida, foorumis tiba sõimelda vms. Aga labaseks pole mõtet muutuda.
P.S. See foorumi teema siia alla liigutamine oli hea idee – kui tekkib veel igasugu sitta ja jura, võib selle vabalt siia tõsta – siis kõigil (ka mul) hea näha, mis foorumis õhtati toimub ja kes need faking mässajad on.
veebruar 10, 2006 at 1:23 p.l. #70334Tim
MemberMis puutub jokkeri postituse muutmisesse (asendas poe lingi kalmuse jutus ägeda vidjõuga), siis see pole minu arvates ilus – kui tahad kustuta, kui ei taha jäta alles. See pole kah ilus, et panen teisele inimesele sõnad suhu – samahästi võiks ma kalmuse akkoundi all sisse logida ja ise postitusi teha. Aga nii ei tehta lihtsalt.viga minu. jõudsin sellisel ajal foorumisse kui kalmuse link oli asendatud video lingiga ja arvasin, et hoopis kalmus reklaamib siin seda videot. kuna video ebasobilik siia siis hakkasin seda linki muutma kuid ei osanud arvata, et joker on see, kes seda pidevalt tagasi muudab. selline väike arusaamatus.
veebruar 10, 2006 at 2:54 p.l. #70350bohemianrhapsody
MemberMa küll ise seda videot ei näinud, kuid arvata võib, et see mingi pask oli, mis siia ei kõlba.
Sama lugu oli siis kui mina muutsin linki. Nüüd tekib küsimus, et mis kasu on sellest, et me muudame või kustutame midagi, kui keegi ikkagi meist mingi sita kokku keerab?
Ok see selleks, mul natuke kehv päev olnud ja sitt keeb….
veebruar 10, 2006 at 7:52 p.l. #70405muc
MemberMa siinkohal tegelikult kaitseks natuke jokerit. Usun, et patused said korralikult nahutada selle tembu eest ning enam ei kipu eriti proovima.
Seletasin Toksile ja Otile ka täna ära, mis teema oli ning saime kõik koos paraja ###### täie naerda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii et joker, keegi bossidest pahane pole.Ühesõnaga ma ise olen ka samamoodi nagu joker, poolt, et kui meelega ning häbitult rikutakse foorumi reegleid, siis tuleb karmilt vastu panna. Muuta kasvõi originaalseid postitusi, kui vaja, mitte ei kustuta, ega pane lukku ainult. Õppetund tuleb anna, siis koer õpib. Kui koer sulle voodisse situb, siis ei saa ta aru, et seda ei tohi teha, kui saadad ta teise tuppa ja vaikselt sita ära koristad. Raisal tuleb nina sita sisse toppida ja selgeks teha, et kui veel teeb, sööb järgmine kord juba sita ära.
Viimase näite puhul oli tegemist vaid kujundliku näitega, tegelt olen ilge dog lover
veebruar 11, 2006 at 10:17 e.l. #70433bohemianrhapsody
MemberEks ise teate, kuidas te selle foorumi mainet kujundate, mina ju palka ei saa selle eest
veebruar 12, 2006 at 9:57 p.l. #70742joker
MemberNoh see paar raksu ei tee midagi halba. Eks püüame üldist mainet ikka üleval ja stabiilsena hoida.
Ja bohemian…lase lõpuks juuksed maha näed suurem välja;)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.