Skip to main content

Abi paluks!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Abi paluks!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    mariliis
    Member

Kas rasva põletab paremini aeroobikastiilidest combo või body? Naistel soovitatakse alguses jõusaalis treenida 2-3 korda 15-20 seeriat. Aga kui ma lihast ei taha, vaid ainult rasva maha, ´kuidas siis?

Arnold
    Member

Kindlsti on rasvapõletamiseks tõhusam stiil body . Pulsi sagedus on madalam.

mart
    Member

mu plika teeb minu jumalikul juhatusel 2x ndls jõusaali ja 2x ndls jalgrattaga kardiot. jõusaalis teeb kogu keha läbi, seeriate pikkus varieerub laialt – 20st 6ni. põhimõte on aga see, et seeriate vahed on väga lühikesed – 1min kanti. kogu süsteem töötab väga hästi. rasvaprotsent väheneb hästi, rüht areneb hoopis teisel tasemel kui seda aeroobika stiilidega saavutab jne. 1,5 kuud on nüüd teinud ja ma ei ole nii kiiret arengut üldiselt plika puhul näinud.

Anonüümne
    Guest

Väga julgustav, mart. Kui palju tal kaalu on läinud pooleteist kuuga ja kui pikka maad tuleks rattaga sõita?

mart
    Member

kaalu on tal läinud vist ca 4kg.

kaalu kohta tuleb kohe öelda kahte asja. esiteks ei ole sellisel 50-60kg plikal tervislik ega üldse mingit pidi kasulik võtta kaalu alla kiiremini kui 1kg nädalas. teiseks ei ole tema puhul kaalu langetamine hetkel prioriteet.

rattasõidu kohta siis see sama jutt, mida siin foorumis on sada korda räägitud: pulsivahemik peab olema ca 65% maksimumist. maksimum on 220 – vanus. seega 25-aastase inimese max pulss on 195 ja targetrate 65%max on 127. alla selle ei ole efekti, üle selle ei põletata enam rasvu. efekti annab treening siis, kui teha üle 45min. aga mida rohkem seda uhkem, kui ei ole muret lihasmassi kaotama hakta.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.