Skip to main content

kas vein…

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    kobras
    Member

Tahaks teada, kas 2 pokaali veini õhtul võib kuidagi halvasti mõjuda kreatiini kuurile?

Teine küsimus oleks, kas kreatiini kuuri ajal ei tohiks/peaks kohvi jooma. Kas üks tass päevas samuti mõjutab? Mulle meeldib hommikuti kohvi juua :o

Vahue
    Member

Pakuks, et tass kohvi ei tee küll midagi. See on puhtalt minu intuitsioon.

theONE1
    Member

see üks tass kohvi nüüd küll midagi ei tee! :o

kobras
    Member

kuidas siiski 2 pokaali mõjub?

phonkypapa
    Member

Siis võid nööri otsima minna… :o

Ei ole hullu selle paari tassi kohviga.

matu124
    Member

väikestes kogustes kohv ei möju jah halvasti aga pidevalt juua siis ei ole hea.Veini 2 pokaali ei tee samuti halba.

keiko
    Member

Ma arvan, et veim teeb vähem halba kui kohv :o

painkiller
    Member

Natuke kohvi enne trenni on isegi hea. Siin on artikel mis käsitleb seda teemat. Veini kohta ei oska midagi öelda, aga vein on kasulik seedimisele ja söögiisu suurendab, ning hea külmarohi kaa :o Aga Väikses koguses!!!

TANK
    Member

alko kutsub esile diureesi… seega võid kreatiiniga kogutud vee lihtsalt välja pissida…

ROtter
    Member

Tahaks teada, kas 2 pokaali veini õhtul võib kuidagi halvasti mõjuda kreatiini kuurile?

Teine küsimus oleks, kas kreatiini kuuri ajal ei tohiks/peaks kohvi jooma. Kas üks tass päevas samuti mõjutab? Mulle meeldib hommikuti kohvi juua :o

Vein, eriti punane, on kasulik, tõstab söögiisu. Piirdu ühe pokaaliga ja joo rohkem vett pärast.

R.Tamm
    Member

Kreatiini ja kofeiini sisaldavaid sööke-jooke soovitatakse tarbida üksteisest vähemalt pooletunnise vahega, et kofeiin kreatiini toimet ei vähendaks. Sellest tulenevalt ei mõista ma, miks on mõnes tunnustatud proteiinipulbris lisaks teistele koostisosadele ka need kaks koos.

kobras
    Member

aitäh kõigile, sain targemaks :o

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.