Kuidas saada rasva kõhupealt minema?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kuidas saada rasva kõhupealt minema?
- This topic has 28 replies, 20 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
Vahue.
-
AutorPostitused
-
veebruar 8, 2006 at 9:33 p.l. #6609
Precision
MemberAlgul olin kõhn poiss, kuid siis hakkasin tegelema trenniga, ju-jutsu ja karate, kuid hakkasin ka rohkem sööma ja nüüd söön nii, et kõhule on tekkinud rasvakiht. Kaalun 60kg, 168 pikk ja 15 a vana, hiljuti sain 15.Kuidas ma selle kõhupealse rasva ära saak, kas keegi oskaks mingisuguse toitumiskava teha või jagada soovitusi?
veebruar 8, 2006 at 9:49 p.l. #70097jrx
MemberNo ma ei tea… 60 kg numbrina sinu pikkuse kohta nüüd küll palju pole. Soovitada niiviisi hoobilt oskan ainult seda, et ära söö mõttetusi nagu saiakesed, krõpsud, koogid-kommid. Tervislikku toitu nagu juurviljad-puuviljad, kohupiimad-kodujuustud, hea (kas taine looma või linnu) liha võiksid selles vanuses ikka tarbida nii palju nagu hing ihaldab.
Edu trennides ja vaata ikka muid võimalusi peale jutsu ja karate ka kui “kaklemine” huvitab
veebruar 8, 2006 at 10:14 p.l. #70100Rihostern
MemberPlääää , vot see on küsimus mida küsitakse ikka ja jälle uuesti …
!!!!! Rasvapõletamisel põleb rasv ühtlaselt !!!!! loomulikult tuleb teha palju aeroobilist treeningut ja õige toitumine !
veebruar 8, 2006 at 10:24 p.l. #70101jrx
MemberKeegi ütles hea lause, et tavaliselt läheb rasv ÄRA sealt kõige hiljem kuhu ta kõige varem tuleb.
veebruar 9, 2006 at 5:18 e.l. #70106Kurupt
Membernii selle rasvaga lood ongi.
veebruar 9, 2006 at 11:02 e.l. #70128Precision
MemberAga mis ma jõusaalis peaks tegema, mõnda kava on? sest tahaks nagu seda ka hakata peale kickboxi tegema.JA kas peaksin seal rattaga väntama? ning mis on aeroobne trenn?
veebruar 9, 2006 at 11:10 e.l. #70130kentaur
Memberkola siin natukene ringi ja saad kõikidele oma küsimustele vastused!!! edu
veebruar 9, 2006 at 11:18 e.l. #70132crawe
MemberRasv põleb ära ühtlaselt! Tee endale õige toitumiskava, küsi nõu siit või mõne spetsialisti käest!
Ps: see ei aita kui sa päevas 500 istessetõusu teed jne…
mai 9, 2006 at 1:44 p.l. #82814ranger
MemberKui hea rasva põletaja see rattasõit on?
mai 9, 2006 at 1:47 p.l. #82817birra
MemberAlgul olin kõhn poiss, kuid siis hakkasin tegelema trenniga, ju-jutsu ja karate, kuid hakkasin ka rohkem sööma ja nüüd söön nii, et kõhule on tekkinud rasvakiht. Kaalun 60kg, 168 pikk ja 15 a vana, hiljuti sain 15.Kuidas ma selle kõhupealse rasva ära saak, kas keegi oskaks mingisuguse toitumiskava teha või jagada soovitusi?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Veidrik.
Sa hakkad ometi meheks saama. Puberteet nimelt saab läbi.
Vaata isa kõhu peale. Kui seal on 15kg pekki võid rahumeeli alla anda. Ei sa sellest pääse. Geenid sellised.
Aga, et 168 – 60 juures võib pekki leida ma hästi ei usu. Sellisel juhul peavad lihased olema atrofeerunud
mai 9, 2006 at 1:54 p.l. #82818kaiv
MemberVeidrik.Sa hakkad ometi meheks saama. Puberteet nimelt saab läbi.
Vaata isa kõhu peale. Kui seal on 15kg pekki võid rahumeeli alla anda. Ei sa sellest pääse. Geenid sellised.
Aga, et 168 – 60 juures võib pekki leida ma hästi ei usu. Sellisel juhul peavad lihased olema atrofeerunud
Päris isa järgi ka otsustada ei saa. Peaegu, et kõik ebakorrektselt toituvad ja spordiga mitte tegelejad täiskasvanud lähevad paksuks. Kuid kes näeb vaeva, teeb trenni, vaatab mida suhu pistab, siis tal see rasv ka iseenesest ei teki.
mai 9, 2006 at 3:07 p.l. #82822sdmartin
Memberega se on lol jut et vaata sul on ema suur ja isa ka ni et se on geenides.ei tasu ültse proovidagi kõhnaks jääda sa lääd nii kui nii paksuks.se on täis möga.tee trenni söö korralikult ja oledki kõhn.
mai 9, 2006 at 4:21 p.l. #82829Thomas
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kellegil jäi vist suure jõusaali tuhina sees koolis käimata??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 9, 2006 at 7:05 p.l. #82847AA
Memberkickbox peaks hästi aitama rasvasest taljest ja kõhust lahtisaamiselt. kõva rasvapõletus koos kerepöörete ja jalatõstetega ju!
Aga jah, alguses aitab kui lihtsalt vaatad, mida sisse ajad- saiakesed, kommid, küpsised, margariinid, kindlasti ka hapukoor jne – ära jätta ja asi peaks paranema!
mai 9, 2006 at 7:36 p.l. #82853savi_
Memberkickbox peaks hästi aitama rasvasest taljest ja kõhust lahtisaamiselt. kõva rasvapõletus koos kerepöörete ja jalatõstetega ju!Aga jah, alguses aitab kui lihtsalt vaatad, mida sisse ajad- saiakesed, kommid, küpsised, margariinid, kindlasti ka hapukoor jne – ära jätta ja asi peaks paranema!
Mina soovitan Kickboxingut, sest tegelikult kui heasse kohta satud, siis on trenn vinge, kunagi pisemana sai ka käidud. Trenn ei koosnenud mitte vaid tehnikast , vaid pool oli kätekõverdused, kõhulihaste harjutused, venitused (palju venitusi), jooksmist jne. Iga trenni lõpuks oli ka suurtel meestel higipull otsaees.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.