Palavik
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Palavik
- This topic has 28 replies, 13 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
Kuup.
-
AutorPostitused
-
veebruar 8, 2006 at 5:29 p.l. #6604
Kuup
MemberTere! Olen märganud, et üsna tihti olen haige, kuskil kord kuus kindlasti palavikus. Eriti talvisel ajal. Muidu suht masendav.
Muidu peaks ma kindlasti ka toitu palaviku ajal nii sööma nagu muidu, et vajalikud kogused valke ja värke kätte saaks.
Ületreeninguga olen ettevaatlik olnud, üle 3x nädalas trenni ei tee, peale kooli kui väsinud magan alati tunnike või kaks. Üritan varakult magama minna, et kooli ajal võimalikult palju magada. Trennid sean ka nii, et oleks võimalikult lahus, va siis praegune nädal, kus esmaspäev oli jalad ja teisipäev rind ja biitseps. Kas palaviku ajal lihaste kasvamine ka häiritud? Kas tegemist võib olla ületreeninguga? Abi oleks teretulnud.
PS! see on mu pudelikael ka hetkel, st õiget treeningmetoodikat olen palju lugenud ja ka toitumist. Niiet need on korras. Ainuke mure on siis ületreening ja haigused

ei saa üle ega ümber nendest.
veebruar 8, 2006 at 5:33 p.l. #70017phonkypapa
MemberKui oled noorelt tihti angiinis ja kopsupõletikus olnud, siis võib organism nõrk olla. Seal ei ole nagu midagi muud teha, kui soojalt riides käia jne. Aga kui see suht esmakordne nähtus, siis pööra tähelepanu vitamiinide võtmisele kindlasti. Peale trenni on organism vastuvõtlikum igasugustele piskutele ning nende väljalöömisele.
veebruar 8, 2006 at 5:34 p.l. #70018painkiller
MemberKui sa oled juba natuke aega treeninud siis peaks sa olema treenitud ja haigustele vähem vastuvõtlik, selle ületreeningu kohta küll ei julge midagi öelda, aga kas sa küllalt rohelist sööd, ma mõtlen C-vitamiin jne?
veebruar 8, 2006 at 6:16 p.l. #70036bohemianrhapsody
MemberÜletreeningu kohta niipalju, et kui keha vajab rohkem puhkust, siis anna seda talle. Kes käsib sul punnitada 3 korda nädalas trenni? Endal on olnud ka selliseid perioode, kus trenni teen nt 3 või 4 päeva tagant. Pärast sellist perioodi on jälle hea intensiivsemalt treenida. Ehk siis tsükeldage oma treeninguid, andke endale puhkust ka.
Haiguste kohta niipalju, et ma ise olin ka peale 2004 EMVd pidevalt haige ja väsinud… eks see oli ilmselt kurnatusest. Olen õppinud oma keha rohkem kuulama ja enam selliseid probleeme ei ole.
veebruar 8, 2006 at 6:25 p.l. #70038phonkypapa
MemberEndal on palavik olnud vahelduva eduga 7-8 aastat juba ja arstid asjale normaalset seletust ei leia. Ütlevad, et stressistKui arstid seletust öelda ei oska, on esimesi asju vastuseks stress. Stressis inimene on vastuvõtlikum nakkustele, aga see ei ole põhjustaja, vaid kaasa aitav tegur.
veebruar 8, 2006 at 7:10 p.l. #70044Eastsider
Membersellest postitusest ei ole küll suurt kasu kuid.
Mul oli endal ka selline jama, 2 kuu jooksul olin 2 nädalat haige lisaks oli veel koguaeg nohu ja kurk valus. Septembri ja oktoobri kuus oli see, segas kõvasti treenimist.
Igatahes võtsin nädala vabaks ja rohkem pole kordagi jama olnud .
Kui haigeks jääd järgmine kord, siis soovitan teha puhkuse.
veebruar 8, 2006 at 7:21 p.l. #70048Vahue
MemberPikemas perspektiivis oleks kasu keha karastamisest. Ma ei mõtle nüüd, et sa haigena peaksid hakkama treenima. Ravi ennast terveks ja alusta mõõdukalt. Karastamisest on ilmunud küllaga artikleid. Aastaid tagasi kummitas mind samasugune jama. Nina oli pidevalt tatine, ajas närvi raisk. Pärast karastamisega alustamist pole enam haige olnud! Nii et otsusta ise.
veebruar 8, 2006 at 7:33 p.l. #70055taagotar
Memberhaiguse ajal ei tohi trenni teha. kui organism nõuab puhkust, siis peab tal laskma puhata. roheline tee on igati abiks. päise päeva ajal ära maga. ole rahulikult üleval, leia endale huvitav tegevus ja naudi.
kui haigus on kadunud, on soovitav veel vähemalt kaks päeva ennast turgutada rohelise teega. ära teega üle pinguta, see pole joomiseks, see on ravimtee.
igastahes mina soovitan rohelist teed ja puhkust. kuhugi pole kiiret.
veebruar 8, 2006 at 7:40 p.l. #70058Vahue
Memberpäise päeva ajal ära maga. ole rahulikult üleval, leia endale huvitav tegevus ja naudi.Mis jutt see on, et päeva ajal magada ei tohi? Haigele tuleb just magamine kasuks.
Ja mis imerohi see roheline tee on, et seda niimoodi reklaamitakse? Haiguse ajal tee endale sibula siirupit, söö mett, joo vaarikamoosist või jõhvikatest tehtud jooki (mõtlen siinkohal isetehtud, see poe crap unusta ära).
veebruar 8, 2006 at 7:45 p.l. #70062phonkypapa
MemberJa mis imerohi see mesi ja sibula siirup siis on?
veebruar 8, 2006 at 7:49 p.l. #70066Vahue
MemberMesi ja sibulasiirup on lausa legendaarseks kujunenud “palavikutõrjed”. Sibulat ja küüslauku võib ka muidugi paljalt süüa-tapab baktereid. Vaarikamoos ja jõhvikad seevastu alandavad palavikku.
veebruar 8, 2006 at 7:49 p.l. #70067raino6
MemberMul oli vennal ka selline jama et iga nädalakese aja tagant palavik… Viga arvati olevat selles, et valgu ülejäägid hakkasid kogunema keha nõrgemaisse elundisse ja siis tekkis seal põletik…sellest siis ka palavik.. temal olid need nõrgemad elundid kopsud…tegelikult arvati olevat sest viga ei olnud selles. tal oli hoopsi läbipõetud kopsupõletiku lõppfaas
a noh ikkagi arvasid arstid et viga on sellest valgust ja täpsemalt proteiinipulbri tekitatud.veebruar 8, 2006 at 7:58 p.l. #70069taagotar
Memberroheline tee teeb ju kõike seda sama. mind on aidanud see rohkem.
räägin omast kogemusest.
alandab palavikku, turgutab südant, ravib põit, ravib grippi.
keegi ei sunni seda teil juua.
sööge küüslauku ka muidugi, aga roheline tee on üks olulisemaid komponente MINU menüüs ja on väga hea ka dieedi pidamisel, lõuna ajal, haiguste korral.
ma olen 23 aastat noor aga ma ei mäleta millal haige olin.
veebruar 8, 2006 at 8:03 p.l. #70071taagotar
Memberärge unustage tõde, et uni on väga tähtis asi. sellega ei mängita.
uni võib viia masendusse. võib tekitada depressiooni. magamise ajal päeval alateadvuses mõtled ennast haigemaks, tuleb selle asemel liigutada, ravida.
siin mängib psüühhika olulist rolli.
veebruar 8, 2006 at 8:16 p.l. #70076painkiller
MemberTaagotaril on õigus uni on väga tähtis. Peaks magama vähemalt 8 tundi ja magamamineku ja tõusmis ajad enam-vähem ühel ajal, kuskilt lugesin,et see on kh väga tähtis! Mina joon iga hommik teed, saialilletee, pärnaõietee, sidrunitee ja igast poe omasid kah. Ja mina pole kh juba pikemat aega haige olnud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.