Kann
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kann
- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
theONE1.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
-
AutorPostitused
-
aprill 10, 2006 at 7:20 p.l. #6587
chinski
MemberVeider küsimus, kuid otsing ei andnud tulemusi. Mis erinevaid võimalusi on kanni aka. tuhara, pepu treenilisel jõusaalis ning kodustes tingimustes?
aprill 10, 2006 at 7:23 p.l. #79659Mr.Y
MemberEtteasted (aka käärkükk, e staatiline etteaste kükk) treenivad päris hästi. Ainus mida olen proovinud kah, sellepärast tean soovitada. Esimest korda tehes neid, 3 seeriat tegin vist, u 10 kordust ja peale seda oli 3 päeva valus toolile istuda
aprill 10, 2006 at 7:26 p.l. #79662chinski
MemberEtteasted (aka käärkükk, e staatiline etteaste kükk) treenivad päris hästi. Ainus mida olen proovinud kah, sellepärast tean soovitada. Esimest korda tehes neid, 3 seeriat tegin vist, u 10 kordust ja peale seda oli 3 päeva valus toolile istuda
aprill 10, 2006 at 7:48 p.l. #79670theONE1
AutorPostitusedViewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)- You must be logged in to reply to this topic.