rasvapõletus
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » rasvapõletus
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 19 years, 12 months tagasi by
lehter.
-
AutorPostitused
-
veebruar 6, 2006 at 6:30 p.l. #6578
arnold555
MemberTere kas see kui olen teinud nädal aega rasvapõletust 3 korda jõusaal ja igapäev aeroobne ja olen alla võtnud 4 kg kas see on liiga palju või normaalne.
veebruar 6, 2006 at 6:31 p.l. #69771painkiller
MemberNädala ajaga 4 kg, see on palju. Kuskilt ma kunagi lugesin ,et nädalas oleks soovitav 0,5 kg.
veebruar 6, 2006 at 6:33 p.l. #69772-aron-
MemberMa arvan ka et seda on liiga palju.Nagu eelnevalt mainitit siis olex nädalas norm. kusagil 0,5 kg
veebruar 6, 2006 at 6:37 p.l. #69774Mr.Y
MemberVõib ka normaalne olla, ma olen päris tihti kuulnud et dieedilolijatel esimesel nädalal langeb kasvõi kuni 7kg kaal, see ei ole mitte rasva arvelt, vaid põhiliselt vee vist. See pole midagi erilist, kui juba edaspidi 2-3 nädalal nii palju kaotad, siis on juba kahtlane ja peaks korralikult menüü/treeningplaani üle vaatama.
veebruar 6, 2006 at 6:41 p.l. #69782painkiller
MemberAga kui vee arvelt siis pole sellest eriti kasu, kuna organism tahab oma veevarusid tagasi ja kaal peaks põhimõtteliselt tagasi tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sama asi et saunas käimisega on võimalik alla võtta. Kui ma millestki valesti aru olen saanud siis ütle.veebruar 6, 2006 at 6:47 p.l. #69785Mr.Y
MemberMa pidasin seda silmas, et küsija küsis kas see on palju 1 nädala kohta. Kui vastata et jah, on palju, et 0,5kg alla on normaalne, siis ta (äkki) võtab seda nii, et ta kaotab hetkel liiga palju lihast ja hakkab natuke rohkem sööma või siis vähendab aeroobset. Tegelikult võibolla ta põletaski paraja koguse rasva, ülejäänd kadu tuli vee arvelt, aga nüüd kui ta suurendab toidukoguseid siis enda üllatuseks avastab et on järgmine nädal hoopis juurde võtnud.
Seega 1 nädalal ei tasuks kohkuda sellest 4st kilogrammist. See on normaalne et esimesel nädalal rohkem kaalu kaotad. See on see mis olen lugenud siit foorumist erinevate inimeste postitustest, endal dieedikogemused puuduvad.
veebruar 6, 2006 at 7:03 p.l. #69791Artur088
Member4 kg kaasarvatud lihasmass nagu olen siit lugenud ja see endale p2he tuupinud kas sa tegid 5x korda nadalas aeroobikat?
veebruar 6, 2006 at 7:09 p.l. #69793ceork
Memberalguse kohta on see normaalne, järgmised nädalad lähevad natuke keerulisemaks
veebruar 6, 2006 at 8:16 p.l. #69817bohemianrhapsody
Member4 kg on liiga palju 1 nädala kohta.
Miks on vaja kohe ühe pauguga panna nädalas 3 korda jõusaali ja aeroobset iga päev?
Oletan, et toitumisega on ka lood kehvad.
Uhad veel paar nädalat, kaotad veel kaalu, lõpuks oled kurnatud ja kopp on ees sellest.
veebruar 6, 2006 at 9:38 p.l. #69830jrx
MemberSee 4kg ei ole kindlasti 4kg rasva. Vesi kindlasti ja võibola lihased ka. Palju sa kaalud?
veebruar 10, 2006 at 11:25 e.l. #70299lehter
Member… ma olin haiguse tõttu kodus 2nädalat ja võtsin juurde 8kg.. nüüd sain terveks ja olen neli päeva trenni teinud ja kadus ka 4kg… see vist vee ja gaaside arvelt:D
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.