Kuidas pekist kergelt lahti saada
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kuidas pekist kergelt lahti saada
- This topic has 16 replies, 9 voices, and was last updated 20 years tagasi by
andres1.
-
AutorPostitused
-
veebruar 5, 2006 at 6:09 p.l. #6562
Anonüümne
GuestOlen 16 aastane poiss. Nooremana olin väga kõhna, aga nüüd on kole koht ees. Tahaks saada enne suve heasse vormi. Et kuidas siis saada kergesti rasvast lahti? Tahaks saada kah ilusaid kõhulihaseid omale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Noh kodus on mul olemas ratas. Aga ainult sellega sõitmisest ei piisaks või mis? Et öelge siis mida teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2006 at 6:11 p.l. #69567-aron-
MemberKui tahad liigset rasvast lahti saada siis kõige pealt sea om atoitumine korda ja hakka tegema kõvstai aeroobset.Sa pead sööma vähem kui sa kulutad.
veebruar 5, 2006 at 6:11 p.l. #69568painkiller
MemberKui kõht ees siis on sul seal rasva ja et seda kaotada pead sa teegema aeroobset trenni, kõhulihaste harjutusi, ning väga tähtsal kohal on toitumine!jälgi et sa endale suust sisse ainult rasva ja süsivesikuid ei ajaks…
veebruar 5, 2006 at 6:22 p.l. #69575kobras
Memberma arvan, et pekist ei saa lihtsalt lahti
veebruar 5, 2006 at 6:28 p.l. #69577andres1
MemberMa registreerisin nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga milliseid harjutusi ma siis tegema peaks täpsemalt. Ma teeks kõik et sellest pekist lahti saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2006 at 6:31 p.l. #69579painkiller
MemberVõta tööriistad>harjutustepank ja sealt kliki kõhu peale! Seal palju häid harjutusi mida on võimalik ka kodus sooritada
veebruar 5, 2006 at 6:37 p.l. #69582Marek Kalmus
MemberMa registreerisin nüüd
“>
Aga milliseid harjutusi ma siis tegema peaks täpsemalt. Ma teeks kõik et sellest pekist lahti saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On üks selline kirurg, ilukirurg nagu Peep Pree, Pane ennast temajuurde järjekorda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2006 at 6:38 p.l. #69583ceork
MemberKuna sa arvatavasti rasvaimuga ei nõustu jäävad üle jahh ainult aeroobne, lahjem ja väiksemates kogustes toitumine ning hunnik meelekindlust! Mõnel on see kergem teisel raskem, aga alustada võid sellest et õhtused teleka taga näksimised lõpeta ära ja proovi vähemalt 4 korda nädalas tegelda millegi aeroobsega-jooks, ujumine, kiirkõnd, pallimäng, rattasõit jne. Ja seda vähemalt(!!)40 min järjest. Artikleid siin jagub, otsi selle kohta! Kõike paremat
veebruar 5, 2006 at 6:43 p.l. #69585taagotar
Membervõi mine totaalsesse muutumisse…seegi pole lihtne.
tahad pekist lahti?
lihtne: söö vähem, vehi rohkem
raske: söö mida tahad, vehi nii palju kui tahad, siis söö, natuke jälle vehi, umbes 5 korda nädalas algajale
veebruar 5, 2006 at 7:30 p.l. #69596Kurupt
Memberliposuction. oled kuuld sellist s6na? vänta p2evas oma rattaga hommikul pool tundi ja 6htul pool tundi rahuliku tempoga ning tee k6hulihaseid.
veebruar 5, 2006 at 7:52 p.l. #69600andres1
MemberSee harjutuste pank aitas päris palju. Hakkan siis jõusaalis käima arvatavasti. Ja üritan iga hommik 30min ja õhtul 30 min rattaga. Äitäh abi eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2006 at 5:43 e.l. #69604jrx
MemberMiks kõhulihaseid soovitate teha? “Spot reduction” ehk mingi kindla koha pealt (ntx kõht) peki ära saamine selle koha harjutusi tehes (kõhulihaseid) on müüt ju!
Samuti ei ole kogu tõde see, et “pead tarbima vähem kui kulutad”. Otsige need “case study´d” üles mis ma ühte teemasse panin kui näiteid tahate näha.
Lisaks on lihtsalt “aeroobse” tegemine natuke mõttetu, sesmõttes et saab paremini. Eriti veel “30 minutit hommikul 30 õhtul rahulikus tempos” kammoon… mõtlete ka kui vähe see tegelikult kaloreid kulutab ning lihaste areng on minimaalne?
LIHTNE vastus oleks selline:
Kohe alguses vaheldumisi aeroobset ja anaaerbooset võhmatrenni (näiteks hommikul aeroobset (vähemalt tund aega), õhtul tee seda, mis link posti lõpus. Kui mõlemat ei saa teha, siis tee ainult seda, mis lingi panin. Loodan, et oskad inglise keelt piisavalt, et kogu tekstist aru saada). Siis juurde jõutreening, et kasvatada lihasmassi, mis seda pekki paremini põletab kui lihtsalt aeroobses tiksumine. See on treeningu kohta. Toitumine paika KOHE! Süsivesikute hulka toidus piirata, täielikult loobuda lihtsalt suhkrut sisaldavatest asjadest (maiustused, karastusjoogid), piirata tärklisel põhinevaid asju (pasta, riis, kartul leib), täielikult loobuda kõigest, mis sisaldab margariine, tõsta valgukogust toidus… neid toitumisteemasid on siin foorumis küll ju…
Üks anaeroobne võhmatreening: http://www.trainforstrength.com/Endurance1.shtml -> seda kava saad ka oma rattaga teha. Võid KOHE alustada. Ainus asi mis märkida selle kohta on see, et see on NORMAALNE, et sul seda tehes paha hakkab AGA käi kontrolli arsti juures süda ka ikka igaks juhuks ära nii tavalise kui koormustestiga. Mul avastati kerge südamekala alles siis kui ma 21 olin ja sõjaväes käidud ja mõnda aega juba korralikult trenni tehtudki
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2006 at 5:31 p.l. #69758andres1
MemberKas ma sain õigesti aru et seda asja teen rattaga:
Phase 1:
Weeks 1 & 2: 4 X 90 seconds work + 90 seconds recovery.
Weeks 3 & 4: 5 X 60 seconds work + 60 seconds recovery.
Phase 2:
Weeks 1 & 2: 6 X 45 seconds work + 30 seconds recovery.
Weeks 3 & 4: 7 X 30 Seconds work + 20 seconds recovery.
Phase 3:
Weeks 1 & 2: 8 X 20 seconds work + 10 seconds recovery.
Weeks 3 & 4: 10 X 20 seconds work + 10 seconds recovery.
veebruar 6, 2006 at 9:51 p.l. #69831jrx
MemberVõid ka joosta või sõuda või mis iganes (hüppenööriga hüpata). Aga kuna sul ratas olemas, ja see on alustuseks kergem ka nac, siis jah.
Soojendus ka ette ja jahutus järgi vastavalt sellele kuidas seal õpetati ja läheb.
Näide:
Esimene nädal:
Soojendus 5 minutit kerget sõitu, siis 5 minutit sellist keskmist sõitu, mis viiendaks minutiks juba raskeks hakkab muutuma, siis uuesti 5 minutit kerget sõitu. Siis kohe 90 sekundit uhad nii kuidas torust tuleb, siis 90 sekundit puhkust – kasvõi väga kerge ja aeglane sõit aga seisma jääda ei tohi, uuesti 90 sekundit uhad täiega, 90 sek puhkust, 90 sek täiega, 90 sek puhkust, 90 sek täiega, paned veel viimase väljat, 90 sekundit puhkusesõitu ja siis veel vähemalt 5 minutit kerget sõitu.
Kui pole head kella /ratta taimerit siis on abi sellest kui keegi kõrval kasvõi mobiilistopperi pealt vaatab neid 90 sekundi faase või kasuta köögitaimereid või seinakellalt sekundite lugemist.
Anna teada kuidas edeneb.
veebruar 7, 2006 at 6:25 e.l. #69841Kurupt
Memberjrx : kõhulihaseid soovitati seha selleks et kõht vormi saada! ei ole ju väga keeruline sellest aru saada??
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.