palun nõu!
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » palun nõu!
- This topic has 22 replies, 13 voices, and was last updated 20 years tagasi by
BULDOOSER.
-
AutorPostitused
-
veebruar 5, 2006 at 5:40 p.l. #6561
WolV
MemberTervist.
Äkki annaksite nõu, kas nii on mõtekas teha.
2 kuud tegin vaikselt trenni algajate kava järgi.
Nüüd umbes 2 nädalat olen teinud oma kava järgi, sest selles teises kavas, mis seal treeningkavade all on päris palju jalga, ning mõtlesin, et panen just rohkem rõhku ülakehale ja nati vähem jalgadele. Teen 4 korda nädalas trenni: esmaspäeval, reedel saan käia jõusaalis ning teisipäeval ja neljapäeval siis teen nagu kodus, sest teisel ja neljandal nädala päeval on jõusaal pungil inimesi täis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Jalgadele mõtlesin
Esmaspäeval:
Rind, selg, õlad, sääred ja kõht.
Teisipäeval:
Biitseps, triitseps, jalad ja kõht.
Neljapäev sama mis esmaspäev ja reede sama mis teisipäev.
Kolmapäev ja pühapäev kohe kindlasti puhkus ja laupäev midagi aeroobset.
Kõik nõuanded on tere tulnud ja ültse kriitika
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2006 at 5:41 p.l. #69557matu124
Membertriitsepsi vöid iga päev ka teha,triits taastub 24h.
veebruar 5, 2006 at 5:49 p.l. #69559freshman
Membertriitsepsi vöid iga päev ka teha,triits taastub 24h.Mees, häbene oma lollust, ausalt.
veebruar 5, 2006 at 5:51 p.l. #69560kaiv
Membertriitsepsi vöid iga päev ka teha,triits taastub 24h.Nüüd sa oled küll millestki abosluutselt valesti aru saanud. Kõige kiiremini taastuvad sääred ja kõht ja nemadki ei taastu 24h ära.
veebruar 5, 2006 at 5:59 p.l. #69561prikull
MemberSa tahad teha yhel p2eval rinna,selja,õla,sääred ja kõhu?Kaua sa seal jõusaalis oled?Ja isegi proffidel läheks raskeks kõiki neid asju yhel päeval treenida rääkimata siis algajast.
veebruar 5, 2006 at 6:00 p.l. #69562matu124
Membertriitsepsi vöid iga päev ka teha,triits taastub 24h.Mees, häbene oma lollust, ausalt.
järelikult on eesti parima treeneri sönad valed?nii mulle igatahes räägiti
veebruar 5, 2006 at 6:02 p.l. #69563kaiv
Tee siis triitsepsit iga päev kui tahad!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2006 at 6:08 p.l. #69565painkiller
MemberAga võibolla tal sis taastuvad lihased nii kiiresti, kuigu see on väga ebausutav… ja kui ongi nii siis pole koormus küllalt suur.
veebruar 5, 2006 at 6:13 p.l. #69570theONE1
MemberMind kohe huvitab, et kes see Eesti parim treener on, kes ütles, et triitsepsit võib iga päev teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2006 at 6:19 p.l. #69571pacman
Järelikult on ju siis valed!?!?
Eks sa mees mine ja proovi triitsa iga päev treenida ja vaata kaua vastu pead.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2006 at 6:21 p.l. #69573matu124
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3,4 korda teen nädalas ja pole mingit probleemi.
veebruar 5, 2006 at 6:23 p.l. #69576kobras
Memberkõht peax siiski kõige kiiremini taastuma
veebruar 5, 2006 at 6:34 p.l. #69581Marek Kalmus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3,4 korda teen nädalas ja pole mingit probleemi.
Oi , oi , oi…………..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis sa oskad öelda, njah Hr. Schwarzenegger treenis oma biitsepseid ka 30 seeriat ühes treenigus ja vaadake millised need olid. KUID SEDA MITTE iga päev. Aga kui nn. Eesti parim treener soovitab IGA PÄEV TREENIDA TRIITSEPSIT ! ! ! TEKIB KOHE KÜSIMUS, KES ON SEE MEES JA KES TALLE SELLE TIITLI OMISTAS.
“>PEAKS KA KOHE SEDA ASJA PROOVIMA……..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2006 at 6:42 p.l. #69584matu124
Memberjuu ma pean jah üle küsima selle aga igatahes nönda ma kuulsin ja samas vöib see oleneda ka inimesest igatahes 3,4 korda nädalas minu jaoks on normaalne.
veebruar 5, 2006 at 6:44 p.l. #69586ceork
Memberenamikel tekib õige valu alles ühe kahe päeva pärast peale trenni…triitseps jääb igatahes minul lihastest kõige rohkem valusaks ja ei kujuta ette mis oleks kui iga päev lasta talle 13-15 seeriat…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.