ikka see kõht…
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » ikka see kõht…
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 20 years tagasi by
BULDOOSER.
-
AutorPostitused
-
veebruar 2, 2006 at 7:20 p.l. #6520
V.K
Memberküsimus selline, et kuidas oleks kui teex kõhule 8-12 rasket kordust seerias nagu teistele lihastele, milline oleks areng?…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2006 at 7:38 p.l. #69153Handeldaja
MemberTahaksin samuti teada, ma teen tavaliselt sellise raskusega, millega jõuab teha 30-40 kordust.
veebruar 2, 2006 at 7:44 p.l. #69155phonkypapa
MemberMassi koha pealt väga hea.
veebruar 2, 2006 at 8:03 p.l. #69156theONE1
Memberet kõht saaks normaalselt koormatud, siis tehakse kõhule kuni suutlikuseni, iseasi on see kui sa lpaned juurde lisaraskusi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2006 at 8:13 p.l. #69158Handeldaja
MemberHuvitav, kas keegi nii on treeninud kõhtu, et ripub jalgupidi toru küljes, pealagi maa poole suunatud ja keretõsted…
veebruar 2, 2006 at 8:26 p.l. #69160phonkypapa
MemberKindlasti on.
veebruar 2, 2006 at 8:37 p.l. #69162ceork
Memberüldiselt ikka jahh suutlikkuseni aga massi koha pealt peaks töötama, nagu juba mainitud
veebruar 3, 2006 at 10:05 e.l. #69203T.M.
MemberKõhulihas vastupidiselt üldlevinud jõusaali legendidele ei ole mingi müstiline hübriidlihas. Siin ei ole jällegi mõtet jalgratast leiutada ja treenida seda imesüsteemidega.
Üldiselt tehaks kõhule rohkem kordusi kuna ei taheta oma keskkohata enam suuremaks paisutada ollakse rahul sellega, mis on. Ntx Johnnie Jackson või ka Ott ei anna kõhulihastele hooajaväliselt üldse hagu. Kõht kaasatakse ka paljude teiste harjutuste puhul töösse ning ka see pakub neile mõningast pinget.
Kuid algaja kulturisti puhul, kelle eesmärk on just nimme neid kõhulihaseid kasvatada on 8-12 kordust lisaraskusega ideaalne.
Empiirilisest vaatevinklist võttes on üldlevinud praktika, et kõhule ja säärele tehakse paar kordust rohkem kui teistele lihastele. Selle kasulikust ei ole teaduslikust tõestatud ning see võib taaskord osutada linnalegendiks.
Ise sooritan seerias üldjuhul 8-16 kordust
veebruar 3, 2006 at 12:16 p.l. #69222crawe
Memberkõhulihase treenimise puhul jälgi kindlasti tehnikat, siin peaks kuskil olema üks hea artikkel kõhulihase treenimisest! Muidu kui niisama rapsid 30-40 kordust siis pole asjal mõtet!
veebruar 3, 2006 at 12:42 p.l. #69228kummar
MemberEnda poolt võin lisada kõhu kohta järgnevat. Kõhuga oli mul pidevalt probleeme, kuna isegi dieedi ajal ei paistnud kõht välja ( korralikult siis). Kuna kõik ikka mainisid, et kõht ei arene ja see tuleb dieediga välja. Hakkates treenima kõhtu iga trenn ja tunnetus see juures on selline, et surun kõhu pingesse istessetõusu ajal, ehk kõht on koguaeg pingul. Olen teinud märgatavat edu, raskusi pole kasutanud, kuna pingutades kõhtu kogu korduse ajal ei suuda ma neid üle 10 teha. See süsteem töötab minu peal, seega ei väida, et just nii peab tegema. Jõudu
veebruar 3, 2006 at 1:59 p.l. #69240BULDOOSER
Member8-12 on kõhulihasele vägagi hea. Ainult ei soovitaks teha küljelihaseid väga raskelt.Lisaraskus kõhuharjutustel ei tohiks tulla tehnika arvelt. Tugevad kõhulihased on see , mis hoiab seljavigastustest ja näiteks küki tulemus ja tehnika paranevad.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.