Skip to main content

Marek Kalmusele küsimus

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Marek Kalmusele küsimus

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    StaiN
    Member

Ma arvan, et sina oled inimene, kes teab nii üht-teist ja ka kõige usaldusväärsem. Niisiis ma olen 17 aastane ja varsti saab aasta täis trennis käimisest. Mõtlesin, et peaks neid lisandeid ka proovima. Mida sina soovitad (kreatiini, proteini või midagi muud) ja kust saaks Tartust seda sootsa hinnaga osta????? Aaaa ja üks asi veel, mis vahe on ültse kreatiinil ja proteinil???????Ootan vastust.

Rainer
    Member

Proteiini väärtuslikuma osa moodustab valk. Valk on iga raku pōhikomponent ehk siis valku on sul vaja selleks et lihased kasvada saaksid ja kreatiini ülesanne on varustada meie keha energiaga, mille abil siis sa effektivset trenni jõuad teha. Kuna tavatoidust ei saa võibolla nii palju seda energiat kätte, siis kasutatakse kreatiini !

Anonüümne
    Guest

Kõige piltlikumalt õeldes on kreatiin nagu segu ehituskivide vahel ja proteiin ongi ehituskivid. Täpsemalt – kreatiin on valguainevahetust stimuleeriv toidulisand. Tartust soovitan sul osta neid Rain Karu käest, sest Robocopi “kama” on meil müügil olevatest kõige odavam. Proteiinidest vali kõrge valgusisaldusega hüdrolüüsitud variant. Kui veel on küsimusi, küsi julgelt. EDU.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.