Treenimine peale haigust!!!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Treenimine peale haigust!!!
- This topic has 11 replies, 8 voices, and was last updated 19 years, 7 months tagasi by
kame.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 30, 2006 at 1:23 p.l. #6441
crawe
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hey! Sellinne küsimus, et tegin läbi nädalase antibiootikumide kuuri (lümfid olid paistes ja angiini moodi asi oli, hetkel veel kõva nohu ja rögane köha) ning nüüd käskis arst vel 2 nädalat mitte midagi teha, et muidu oht südame lihase põletikule! Kuna mul ennem pole nii pikka pausi olnud, siis kas kellelgi on kogemusi sellest kuidas ruttu taastada kaotatud massi ning mõni hea soovitus! Olen kaotanud ka 4-5kg oma massist enne haigust, samas arvan et see vee arvelt aga krt seda teab, eks lihas ole ka kuivanud natuke! (olen kehatüübilt ekto – ja mesomorfi segu, pikkust 195)!!!jaanuar 30, 2006 at 1:46 p.l. #68703bohemianrhapsody
MemberKui haigus korralikult välja ravitud, siis alustad jälle algaja kavaga ja toitumine paika. Küll ära taastud siis.
jaanuar 30, 2006 at 2:16 p.l. #68328theONE1
Memberjah tasa ja targu tuleb alustada, kohe kindlasti mitte sama kava järgi millega lõpetasid, see viiks ületreeningule ja see oleks veel hullem!
jaanuar 30, 2006 at 2:27 p.l. #68325SiimN
MemberEi hakka ka siia uut teemat tegema.Endal sama mure,et praegu haige!Et nimelt haigus kurnab organismi teada olevalt üsna palju,et mida oleks hea tarbida toiduainetest,et lihasele see väga ei mõjuks?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ettetänades,
Siim
jaanuar 30, 2006 at 2:35 p.l. #68711FG
MemberKüsin ka siia alla.
Mul tuleb trenni paus umbes 10 päeva. Kas peaksin midagi trenni tagasi tulles muutma või võin samast jätkata (10 päeva pole ju nii pikk aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ?jaanuar 30, 2006 at 2:50 p.l. #68713veinikaarija
MemberKüsin ka siia alla.Mul tuleb trenni paus umbes 10 päeva. Kas peaksin midagi trenni tagasi tulles muutma või võin samast jätkata (10 päeva pole ju nii pikk aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ?10 päevane vahe on nii lühike, et kavas või treenimises küll mingit muudatust teha ei tule. Lase edasi nii nagu ennem tegid. Aga ku olid vahepeal haige, siis peaks küll nats lõdvemalt tegama.
jaanuar 30, 2006 at 8:30 p.l. #68778bohemianrhapsody
MemberKüsin ka siia alla.Mul tuleb trenni paus umbes 10 päeva. Kas peaksin midagi trenni tagasi tulles muutma või võin samast jätkata (10 päeva pole ju nii pikk aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ?10 päevane vahe on nii lühike, et kavas või treenimises küll mingit muudatust teha ei tule. Lase edasi nii nagu ennem tegid. Aga ku olid vahepeal haige, siis peaks küll nats lõdvemalt tegama.
Minu arust on 10 päeva piisavalt pikk paus, pärast mida võiks teha mõned nö. sissejuhatavad trennid.
jaanuar 31, 2006 at 1:08 p.l. #68825FG
MemberOk, aitäh vastuste eest.
Võtan siis trenni tagasi tulles lihtsalt paar esimest trenni natsa kergemalt.
jaanuar 31, 2006 at 2:29 p.l. #68850theONE1
Memberorienteeruv aeg, kui oleks vaja algaja kavaga uuesti alustada, oleks u. 3-4 nädalat, kuigi ka see on suhteliselt individuaalne!Vahel ongi vaha puhata ja see 10 päeva puhkust on selleks täiesti normaalne!
jaanuar 31, 2006 at 2:52 p.l. #68855Kurupt
Memberigakord peale haige olemist teen esimesel trennil igale kehaosale superseeriaid. nii hakkan paremini ja kiiremini oma lihaseid tunnetama..
juuni 14, 2006 at 8:06 e.l. #86027lowr
MemberKui ma olen ~1 nädal haige olnud ja antibitootikume võtnud, ja siis umbes nädala pausi pean ja trenni lähen, kas siis alguses peaksin paar nädalat algajate kava jälle tegema ja alles siis kui uue kava võtan ette, et siis võin kreatiini edasi võtta?
Valke ja süsivesikuid võtan nagunii. Aga ma mõtlen, et kuidas just parem oleks kreatiiniga, kas siis kui mul vorm jälle käes või kohe alguses?
juuni 14, 2006 at 8:35 e.l. #86034kame
Moderatorteen peale haigust tavaliselt paar taastavat trenni – kõik lihased ühe trenniga läbi ja hiljem panen vana rida edasi!
parimat….
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.