Skip to main content

Kuidas piimaga lood on?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kuidas piimaga lood on?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

no ma olen selline suur piimasõber, reegline mingi liiter päevas (2,5% rasva) läheb, et mis on piima kasulikud omadused (peale kaltsiumi saamise) ja kahjulikud ? et kui natuke kaalu vaja piirata (midagi hullu pole, aga juurde võttes kisuks varsti rappa juba) siis ega piim midagi halba ei tee?

rumal teema, aga see küsimus on mind kuid piinanud ja keegi pole midagi tarka vastanud kui olen küsinud :???:”>

Rihostern
    Member

Piim , ei ole teinud siiani küll kellelegi halba kui seda on palju joodud … Mina joon ka päevas päris mehiselt piima ja siiani on kõik korras olnud

theONE1
    Member
    Andreaz
    Member

kasulikud on ikka piimavalgud, ühest pakist saad 29g valku ehk üks toidukord.

kaseiin+vadak sisaldub piimas.

omale ka tohutult piim maitseb. ja see on aind kasulik. üks parimaid asju kasvamiseks.

ei ütleks et sa palju just piima jood päevas. seda tasuks ikka liitriteviisi juua…

piim ei tee ometi midagi halba.

lõvi16
    Member

piim ikka muidugi kasulik…ja valku on ka mõnusalt :???:”>

ise joon ka päris palju :???:”>

jrx
    Member

Nooh… piimavastastel on vahel päris kõvad argumendid ja nad teevad päris kõva kisa ka. Siin foorumis muidugi mitte :???:”>

Ise pean TOTAALSEID piimavastaseid küll napakateks, aga see on minu arvamus. Jõin ka aasta-paar tagasi väga palju piima ja väga meeldis. Nüüd ei ole nagu enam isu ja järgi jätsin siis, kui hakkasin tajuma, et kui joon toidu juurde piima, siis on olemine palju “raskem” ja trenniga peab veel kauem ootama kui muidu.

Praegu joon vahel kui tuju tuleb. Üldiselt on nii, et muudel piimatoodetel nii tahketel kui vedelatel on KINDLASTI kõik piima kasulikud omadused ja VÕIBOLLA pole mõningaid kahjulikke.

joey
    Member

minu enamik päevane valgukogus tuleb piimast.

kui kaalu tahad langetada siis joo pigem rasvata ja väherasvast piima.

matu124
    Member

endal läheb umbes 2l päevas sest ma teen sheike piimaga,peale trenni vötan veega.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.