Rind
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Rind
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
eintsius.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 22, 2006 at 9:23 e.l. #6337
Kaval
MemberKuidas on? kõik harjutused ikka 3-4 x 10 ja eesmärgiks lihasmassi suurendamine !
1. Käsikute surumine kaldpingil
2. Kangi surumine lamades
3. Surumine rinnatrenazööril (nagu see lennutamine)
4. Ristivedu kaldseisus
5. Ületõmbed käsikuga
Kas järjekorda peax muutma?
jaanuar 22, 2006 at 9:29 e.l. #67592theONE1
Membermina teeks surumise kangiga lamades esimesena!Harjutuste järjekordi ongi kasulik vahetada!!
jaanuar 22, 2006 at 9:37 e.l. #67593kaiv
Membermina teeks surumise kangiga lamades esimesena!Harjutuste järjekordi ongi kasulik vahetada!!Oleneb ka sellest, mis osa tahetakse eelisarendada. Kui tundub, et ülaosa on arengus maha jäänud, tõstetakse rinna ülaosa harjutus esimeseks.
jaanuar 22, 2006 at 9:57 e.l. #67598Kaval
MemberAga kuidas muidu on… ei ole väga mööda kombinatsioon?.. võibolla et rinnalihase alaosa ei ole nagu eriti?…
märts 19, 2006 at 4:54 p.l. #76303EiSuitsule
MemberJust hakkasin asjaga tegelema ja tekkis üks küsimus rinna treenimise kohta…praegu teen 4*8 seeriad, see peaks tagama lihase suurenemise ja esiletoomise, kuid olen vaadanud, et mõned teevad ka nii: alguses panevad suht kerge raskuse enda jaoks, näit 50 kg, teevad 12 korda, siis tõstavad 5 kilo kaupa ja vähendavad kordade arvu, minu arusaama järgi peaks see ennekõike parandama tulemusi, kuid lihast esile ei too nii hästi. Sellised on minu arusaammad asjast ning ei suuda eriti otsustada, kumbat treenimisviisi eelistada. Teete mulle äkki asja veidi selgemaks:)
märts 19, 2006 at 5:14 p.l. #76304kaiv
MemberJust hakkasin asjaga tegelema ja tekkis üks küsimus rinna treenimise kohta…praegu teen 4*8 seeriad, see peaks tagama lihase suurenemise ja esiletoomise, kuid olen vaadanud, et mõned teevad ka nii: alguses panevad suht kerge raskuse enda jaoks, näit 50 kg, teevad 12 korda, siis tõstavad 5 kilo kaupa ja vähendavad kordade arvu, minu arusaama järgi peaks see ennekõike parandama tulemusi, kuid lihast esile ei too nii hästi. Sellised on minu arusaammad asjast ning ei suuda eriti otsustada, kumbat treenimisviisi eelistada. Teete mulle äkki asja veidi selgemaks:)Sellist harjutuse sooritamise viisi nim. püramiidiks. Selle põhiline eesmärk on see, et lihas ei harjuks ühe raskusega. Vastavalt siis iga seeria kas suurendad, või vähendad raskust. Väga paljud tipud kasutavad sellist varianti ja mitte ainult rinnalt surumise, vaid ka teiste harjutuste puhul.
märts 19, 2006 at 7:38 p.l. #76352EiSuitsule
MemberKüsin kohe uue küsimuse otsa.
Kui rinda teen, või vahet ei ole mis lihasgruppi, kas teen kohe 3-4 harjutust järiest ja asun järgmise lihasgrupi kallale või on soovitatav umbes 15 minutiline vahe teha, ennem kui uuesti sama lihasgruppi teed?
Ise teen ikka ühe grupi läbi järiest ja asun järgmise kallale, kuid ühelt ingliskeelsest tekstist lugesin seda 15 min värki…
märts 19, 2006 at 7:52 p.l. #76357eintsius
MemberKui ainult sellest su kava koosneb, siis on varsti längus õlgu ja ka vigastusi oodata. Muidu rinnalihaste alumise osa treenimiseks tee ka veel rööbaspuudel surumist käsik põlved vahel või vastaval seadmel.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.