Eestis vist ei ole, aga Iraagis tegelevad sellega USA sõjardid ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
The creator of Tae Bo, Billy Blanks, leads an aerobic training session for military personnel stationed at Kirkuk Air Base, Iraq, on Sept. 28, 2004. Blanks toured several bases throughout Iraq signing autographs and performing aerobic training sessions for troops.
Uurisin veidi seda asja ja leidsin,et ka Pärnus tegeldakse sellise asjaga.Avastasin isegi 2 kohta.Ma arvan,et lähen käin paaris trennis ära,eks siis näis,kas meeldib ja kui tõhus see trenn mulle on.Kui see erinevaid lihasgruppe arendaks,siis võib päris norm olla.Hea vaheldus tavalisele trennile.
Tore illusioon ühendada aeroobika ja võitluskunstid. Aeroobika muutub sellest ehk natuke põnevamaks, aga siiski ei tasu luua illusiooni, et õpid poksmina vms koos aeroobikaga Asi jääb aeroobikaks ja ei enamat. Mitte et aeroobika halb oleks loomulikult.
Loomulikult ei õpi seal võitlema, kuid see on palju tõhusam, kui tavaline aeroobika ja huvitavam muidugi ka.Kahjuks oli mul valeinfo ning Pärnus vist pole ikkagi sellist trenni.Ja olen certtyga nõus,et see tõesti hea on.Video järgi trenni teha on iseenesest hea mõte,kuid mul meeldiks rohkem saalis sellise asjaga tegeleda.Aga loodan et ehk tehakse Pärnusse ka millalgi. ??:”>