Jõusaal Tallinnas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Jõusaal Tallinnas
- This topic has 10 replies, 7 voices, and was last updated 20 years tagasi by
Kris2K.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 19, 2006 at 4:00 e.l. #6306
Anonüümne
Guesttere, probleem siis selles et elan lasnamäel ja ei tea kuhu jõusaali minna kuna kopp ees kribu olemisest. Ida-keskuses on vist palju vene-rahvust, et ei taha nagu sellist varianti.
Ja teiseks on selline suht psüholoogilne efekt, et esimene kord ja teadmatus, ehk keegi soovib trenni-kaaslast või siis soovitada kohta kus on selline “sõbralikum” seltskond !
jaanuar 19, 2006 at 5:40 e.l. #67255Kurupt
Memberhmm..ise olen seda idakeskuse j6usaali n2ind ja ytleks et ilgelt korralik ja personal on s6bralik. v6ta julgus kokku ja mine treenima. venelased ei hammusta:)
jaanuar 19, 2006 at 7:52 e.l. #67209Kris2K
Member(tegin nüüd konto ka)
eh ma mõtlesin et, nagu lasnamäele kohaselt on seal suhtluskeeleks äkki venekeel, mul ise venelaste vastu ei ole midagi.
Et siis treener ikka eesti keeles suhtleks.
jaanuar 19, 2006 at 9:10 e.l. #67267Kris2K
Memberaga milline neist kõige asjalikum on ? on ju veel t?eluloosi, ida, flexer, isegi revalsport jne. Kaugus ei ole auto omajale probleem ?
jaanuar 19, 2006 at 9:20 e.l. #67271theONE1
Memberma arvan et nad peavad sind eesti keeles ka abistama!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 19, 2006 at 9:47 e.l. #67273starter
Membermine revalisse
jaanuar 19, 2006 at 10:00 e.l. #67276Kris2K
Memberhind ei ole määrav !
jaanuar 19, 2006 at 10:32 e.l. #67281Ruffneck
MemberIdakeskus on täiesti OK jõusaal. Ventilatsioon võiks tiba parem olla, kuid varustus on seal täitsa norm. Samuti on seal ruumi ja väga harva on see saal ülerahvastatud. Jah, seal käib küll valdavalt venekeelne seltskond, kuid on siiski ka eestlasi. See suhe võib olla mingi 60/40 näiteks. administraatoritüdrukud saavad aru ja räägivad kenasti ka eesti keeles. Kuid jah, jõusaali treener, kelleks tööpäeviti on Kossenko, tema küll eesti keelt väga ei kipu rääkima. Kuid samas on ta väga tore ja abivalmis tegelane. Nädl. vahetuseti on seal mingid teised vennad treeneriks, nemad ikka natuke tonkavad eesti keelt kah, aga kompenseerivad selle samuti oma abivalmidusega. Kokkuvõttes, täiesti norm koht. Hinnad ka väga normaalsed tallinna kohta. Ja mind isiklikult see venekeelne keskkond ei häiri. Mina teen jõusaalis ikka oma asja ja ei vahi ega kuula seal teisi.
ja seda lisaks kah, et ma olen ka teistes saalides käinud ja pole küll kuskil näind, et keegi algajate üle kuidagi….mai tea…naeraks või imelikult vaataks. Igalpool on sõbralik seltskond old. Nii et karta küll midagi pole vaja.
jaanuar 19, 2006 at 11:16 e.l. #67287muc
MemberAlgaja puhul on oluline treeneri olemasolu. Sinu pakutud variantidest oleks selleks puhuks vist parim Reval. Kui valid korraliku treeneriga saali, siis ära häbene minna nõu küsima, sest abistamise eest nad palka saavadki. Oma “loogikaga” tehes raiskad sa paraku palju väärtuslikku aega, sest algus on see aeg, mil areng VÕIKS kõike kiirem olla. Kindlasti uuri ise siit saidilt lisaks artikleid, harjutustepanka ja ka foorumil ei tee paha silm peal hoida.
Edu!
jaanuar 19, 2006 at 1:22 p.l. #67296Rihostern
MemberHmm võiks soovitada ka Planet Sporti ! Seal on seltskond väga sõbralik ja treenerid sammuti olemas !
jaanuar 19, 2006 at 5:18 p.l. #67333Kris2K
MemberPlanetist vastas mulle telefoni üks väga elurõõmsa häälega neiu, ja kutsus kohe kohale !
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.