Skip to main content

mis arvate kavast?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » mis arvate kavast?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Olen nüdd mõnda aega jõukas käinud ja tahan koormust muuta.Niisiis tegi endale sellise kava

Esmaspäev-jalg

Teisipäev-rind

Kolmapäev-Selja lailihas + õlg

Neljapäev-selja sirutaja

Reede-käsi(b+t)

Nädalavahetustel teen tavaliselt metsatööda või tõstan kivi :???:”>

Anonüümne
    Guest

veel on plaaanis ka midagi veel lisaks juurde süüa.Kui palju peaks päevas valgukontsentraati sööma kui kaalun 90-91 kg

BULDOOSER
    Member

Ei ole küll mingi ütleja , aga selja sirutajat teeks koos lailihasega . Olen ka teinud lailihast enne kükitrenni, põhiliselt lõutõmbeid jne. Kõik oleneb sellest millega tegeled jne. , kui tahad rammumeest teha , siis rinnale eraldi päeva ei paneksgi, õlg on olulisem. Valgukontsentraati söö niipalju , kui rahakott ja kõht kannatavad, keegi nüüd kindlasti ütleb , et ei omasta organism seda suurt valgukogust. Parim areng oli mul siis , kui sõin 150 gr valgukontsentraati päevas , pluss veel tavatoitu niipalju kui mahtus.

Rookie7
    Member

Palju sa kaalud BULDOOSER? :???:”>

BULDOOSER
    Member

Vähe, 103-105 praegu, trenni eriti ei saa teha hetkel.

theONE1
    Member

neljapäev seljasirutaja??? ainult? :???:”> 5 korda nädalas? arvan et seda on palju, kui sa juhslikult proff ei ole juba!!! Organism ei taastu ära!!Soovitan sul mingid lihasgrupid kokku panna!

Rihostern
    Member

Soovitaks käe ja rinna kokku pista ja selja sirutamine on hmm ? kahtlane !

Anonüümne
    Guest

Olen 17 aastat vana ja plaanis on jah rohkem rammumeest teha,kaal peaks võimaldama.

meesi
    Member

Muidugi kui sul metsatööga käed väsinud pole tee esmaspäeval rinda ja teisipäeval jalga ,muidugi kui sul metsatööga käed väsinud pole, sest korralikult rinda tehes võtab õlad ka läbi(vähemalt mul õige tehnikaga).

Artur088
    Member

siit saad vastuse kui palju pead sxxma valke jne http://adsl2153.estpak.ee/dieet.php

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.