Rasvapõletus kõhu pealt
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Rasvapõletus kõhu pealt
- This topic has 10 replies, 10 voices, and was last updated 20 years tagasi by
Savage.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2006 at 7:42 p.l. #6233
-Jaanus-
MemberRääkides ühe sõbrannaga rasvapõletusest, sain talt teada, mida üks aeroobikatreener talle kõhulihaste vormimisest olevat rääkinud. Nimelt palju kõhulihase harjutusi tehes hakkavad kõhulihased arenema (siiamaani üpris korrektne) ja kõhulihased hakkavad kõhupealset rasva sulatama!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundus minu jaoks absurd, kuna minu teada tahtes kõhupealt rasva maha saada, pead aeroobset trenni tegema. Aeroobse trenni tulemusel hakkavad kogu keha rasvavarud kahanema ja et selline lokaalne rasvapõletus on kas väga raske või suisa võimatu. Nii olen mina asjast aru saanud.
Kummal siis nüüd õigus on?
jaanuar 12, 2006 at 7:49 p.l. #66559kaiv
MemberNo sellist asja kuulen küll esimest korda, et ühe kindla koha pealt saab rasva põletada, kui, siis kirurigiliste meetoditega, treenides on see aga võimatu.
jaanuar 12, 2006 at 8:24 p.l. #66565theONE1
Memberpole nagu ennem sellist väljendit kuulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2006 at 9:16 p.l. #66570rait83
Memberpole võimalik tava treeningu-toitumisega põletada rasva mingilt kindlalt kehaosalt.
jaanuar 12, 2006 at 9:24 p.l. #66571Rihostern
Memberhmm jura . Rasv põleb ühtlaselt , mitte et põletaks kõhu pealt ära pärast põletaks mujalt ka rasva maha !
jaanuar 12, 2006 at 9:54 p.l. #66577tsikoloog
Memberigasugu jutte kuuleb:P
jaanuar 14, 2006 at 1:43 p.l. #66784p2rt
Memberno efekti annab tõenäoliselt suurenev kõhulihas mis hakkab rohkem välja paistma, mitte rasvade vähenemine
jaanuar 14, 2006 at 2:07 p.l. #66789Marek Kalmus
MemberPaari minutiga vormi!
PARIM VARIANT AINULT KÕHUPEALT RASVA PÕLETADA ON NII:
Tulekindel kostüüm selga, lõikad kääridega ettevaatlikult kostüümist kõhuosa välja. Eriti ettevaatlikud peavad olema mehed kellel on väga suur ülekaal, seda just kõhu alaosas kääridega tegutsemisel.
Nii, auk kostüümis heitke selili pikali, parem oleks seda teha õues. Valage kõht süütevedelikuga üle ja süüdake põlema. Pole vahet kas tiku või t?äksiga. Kellel eriti kiire siis peate eelnevalt valima millist s.vedelikku kasutate, sest osad süttivad plahvatades teised jälle vaikselt.
Nüüd jääb üle ainult jälgida kui paljust rasvast te lahti soovite saada ja kohe kui tundub et on OK. võtate eelnevalt enda kõrvale asetatud tulekustuti ja suunate selle vahujoa oma kõhul tantsivatele leekidele.
Vajadesel protseduuri korrata.
Head rasvapõletamist!
jaanuar 14, 2006 at 2:10 p.l. #66790xip
Memberpeale kõike seda natukene kreemi kaa ja siis peaks korras olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 14, 2006 at 3:05 p.l. #66798väike LANG
MemberVäga hea varjant Kalmuse poolt.
jaanuar 14, 2006 at 6:08 p.l. #66815Savage
MemberVäga hea varjant Kalmuse poolt.peab järgi proovima, liiga geniaalne
??:”> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.