Skip to main content

Jõud

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    keiko
    Member

Minu küsimus on natuke segane aga ma loodan, et saate ikka aru :???:”> Küsimus seisneb siis selles, et kui ma tahan teha jõudu siis kas ma pean tegema oma kava alusel kõik harjutused 3* 2-6? Kuna teatavasti, kui massi tehakse siis tehakse 3*8-12. Või peaks ültse võtma selle jaoks eraldi kava?

tomster
    Member

Väike korduste arv suuremate raskustega. Rõhuasetusega suurematele lihasgruppidele, baasharjutustega.

theONE1
    Member

Põhijõud korduste arvuga 1-5(6)!

kaiv
    Member

Mina soovitaks teha 6 seeriat langevat püramiidi.

R.Tamm
    Member

Nii jõu kui ka massi arendamise eesmärgil soovitatakse kasutada erinevaid korduste vahemikke (1-4, 4-8, 8-12, 12-15 ja ka üle selle), stimuleerimaks erinevaid lihaskiudusid. Seega on vahelduslikkus soovitatav, aga kuna antud juhul on eesmärgiks, nagu ma aru saan, pigem jõunäitajate tõus, kasutada teistest enam orienteeruvat kordustevahemikku 1-4. Seeriate arv 3 harjutuses ei ole ka mingi reegel, mida kõrvalekaldumatult täitma peaks.

Jõunäitajate kasvu saavutamiseks pööratakse suurt tähelepanu baasharjutustele, kuid ei tasuks unustada ka toetavatele lihasgruppidele eraldi harjutuste sooritamist.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.