Erinevad arvamused
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Erinevad arvamused
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 20 years tagasi by
muc.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 9, 2006 at 7:31 p.l. #6184
johanson
MemberOlen vaadanud siit foorumitest ja pole täit sotti saanud oma küsimusele:
Kas vastab tõele väide, et ostes lihtsalt korraliku massilisaja, võrdub see samaga kui ma ostaksin kreatiine ja sinna juurde veel ka proteiine. Ehk siis kas näiteks Multi Mass 6000 pakist saan enam-vähem sama kätte kui ma ostaksin eraldi kreatiinid ja proteiinid. Nimelt viimane variant läheks ka pisut kallimaks.
Ja mida oskate öelda Tai Kane Super Mass kombotoote kohta. Saalis olen juba 1.5 aastat rassinud. Eesmärgiks lihaste vormimine ja samas kasutatavate ainete maksimaalne kasutamine (nt. kreatiin+proteiin on kasulikum kui lihtsalt kreatiin üksinda).

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan, et saate mu mõttest aru. Ette tänades.
jaanuar 9, 2006 at 10:33 p.l. #66246netz
MemberEks Sa loe paki pealt mis seal sees on ja võrdle oma vajadustega.
Massilisaja on jah selline kergem viis, et kõik on olemas sees mis vaja.
Eraldi olevate ainete erinevus on see, et siis annab varieerida erinevate ainete kogustega. Näiteks õhtul vähendavad paljud süsivesikute tarbimise kogust. Mõtle ise
jaanuar 10, 2006 at 11:00 e.l. #66255johanson
MemberÄkki oskate midagi öelda ka Tai Kane Super Mass kombotoote kohta.
jaanuar 10, 2006 at 11:07 e.l. #66256johanson
MemberÄkki oskate midagi tarka öelda ka Tai Kane Super Mass kombotoote kohta.
jaanuar 10, 2006 at 11:14 e.l. #66257theONE1
Membernagu juba jah eelnevalt oli öeldud, on massilisaja tavaliselt, kindel nö. mix, süsivesikutest, kreatiinist, proteiinist jms. Tavaliselt uleb see odavama osta kui kõike eraldi!
jaanuar 10, 2006 at 3:16 p.l. #66275noobie
Membernagu juba jah eelnevalt oli öeldud, on massilisaja tavaliselt, kindel nö. mix, süsivesikutest, kreatiinist, proteiinist jms. Tavaliselt uleb see odavama osta kui kõike eraldi!Ja vahel mitte.. Näiteks ostes eraldi valku, kreatiini ja viinamarjasuhkrut säästad üsna palju raha. Ning kestab ka kauem.
Äkki oskate midagi tarka öelda ka Tai Kane Super Mass kombotoote kohta.Ostsin tolle ühe korra, päris kauaks jätkus ja üsna hästi toimis. Ühesõnaga julgen soovitada.
jaanuar 10, 2006 at 5:27 p.l. #66289p2rt
Membersega ise kokku endale massilisaja – kreatiin, valk, süsivesik, tahad pane glutamiini ka.
see et sulle räägitakse et ülihead asjad ja vitamiinid sees on my ass jutt – sest multivitamiini peaksid nagunii kogu aja võtma(no suvel vast mitte)
sega ise ja palju odavam
1 osa valku, 2 osa süsivesikut, kreatiini 3-5g sheiki
jaanuar 10, 2006 at 6:54 p.l. #66307matu124
Memberosta endale kreatiini ja proteiini ,ma arvan et parem
jaanuar 11, 2006 at 12:17 p.l. #66362johanson
MemberÜhesõnaga, kui ma ostaksin endale Crea1 (või Betamax – sellel süsivesikud sees juba) kreatiini ja Proteiin No1 (või Whey Lemon Super) proteiini, siis saaksin ma nendest enamiku vajaliku koguse kätte.
jaanuar 11, 2006 at 12:34 p.l. #66365muc
MemberJust! Või siis mõne massikombo.
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.