Skip to main content

Liigestoidud

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Liigestoidud

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    kent
    Member

Kumb on parem kas Arthrostop või Arthrostop Pluss ?

theONE1
    Member

ühes on tablette rohkem nt.

kent
    Member

Seda ma tean, aga kas keegi teab et kumb paremini toimib ja mis vahet neil on?

Makaveli
    Member

Kõige parem on Pharma Nordi clycosamine , julgen soovitada

kaiv
    Member

Huvitav kas looduslikke liigesetoite ka on? Mitte pulbri nöol?

Striker
    Member

Kõige parem on Pharma Nordi clycosamine , julgen soovitada
    ROtter
    Member
    FG
    Member

Arthrostop`i ja Arthrostop Plus`i vahe on selles, et lisaks glükosamiin- ja kondroitiinsulfaadile (liigeskõhre kaitsev ja uuendav toime) sisaldab Plus veel ka koostisainet nimega metüülsulfonüülmetaani (lüh. MSM). See aine annab lisaks veel ka põletikuvastase toime.

Arthrostop Plus on ka kiirema vabanemise tehnoloogiaga, mis tagab preparaadi kiirema imendumise ja seetõttu ka suhteliselt kiirema toime ja tulemuse.

PharmaNord`i Bio-Glucosamine sisaldab vaid glükosamiinsulfaati (mitte et see toode halvem oleks, lihtsalt sisaldab vähem komponente).

kent
    Member

Kuid kui mu vanus on 15 siis ma peaksin vast kasutama Arthrostop kuna Arthrostop Pluss on vast vanematele inimestele. Aga kas UltraGeel Kokteil on parem kui Arthrostop?

FG
    Member

Kui sul mingeid vaevusi pole, siis sinuvanusele võiks tõesti tavalist Arthrostop`i soovitada.

Aga UltraGel oleks ses mõttes sulle väheke äkki parem, et lisaks glükosamiin- ja kondroitiinsulfaadile on UltraGel´is veel ka kollageeni hüdrolüsaat (aminohapete allikas, mis on tähtis sidekoe – luu, kõhre, naha – ehituseks), lisaks on seda preparaati rikastatud D- ja C-vitamiini ning kaltsiumiga.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.