Skip to main content

ainult jõutrenn algajatele ?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » ainult jõutrenn algajatele ?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

oehh, olen nüüd viimastel päevadel kolanud ühest jõusaali foorumist teise ja pilt mis oli varem selge on nüüd läinud väga segaseks. tegelen siis ühe teise võitlusalaga ka, ning tahaks hakata selle kõrvalt vahest jõusaalis käima. nagu ma olen arusaanud, pole võimalik saada korraga massi ja jõudu, massi pole mul eriti vajagi, jõud peamine. samas on vaja et mul, et löök jääks kiireks, aga kas siis tugevus ja kiirus pole üks ja sama ? väga segane on see asi, igatahes. rohkem tulin ma küsima, et mis kava järgi peaks ma jõusaalis tegema, mitu kordust ja mitu seeriat jne? löök tuleb põhiliselt ju õlast ning natuke seljast, seega tahan sinna panna suurt rõhku, samuti kükkidele. ning kui kellegil tõesti viitsimist on, ma võin ise ka klubidesse helistada aga võib mainida kus saalides on poksikott olemas, lugesin et planetist võeti ära. tänan juba ette ära.

theONE1
    Member

kordused 6-12 annavad nii jõudu kui massi!!!

prikull
    Member

Poksikotid on Reval spordis.

katsi
    Member

üks kott on ka ZELLUS olemas

Anonüümne
    Guest

nonii, leidsin ka lõpuks koha kust saab kasutaja endale teha. igatahes, küsimus selline, kas nt 5×5 oleks hea et saada jõudu ja kiirust ? kas kui teha palju jõudu, kas kiirus läheb sellest kehvemaks ? ütleme nii, et protsentuaalselt oleks mul vaja 70:30, e 70 jõud ja 30 kiirus. st jõud on peamine, aga ei tahaks kuhugi kiirust ka kaotada. on selline asi kuidagi võimalik ?

theONE1
    Member

võid jagada erinevad trenni päevad nii, et ühes treeningus teed jõudu, teises kiirust jne.

ROtter
    Member

võid jagada erinevad trenni päevad nii, et ühes treeningus teed jõudu, teises kiirust jne.

Nii lihtne see ka päris pole, kahjuks.

Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.