Skip to main content

Jõusaal pärast aeroobset

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Jõusaal pärast aeroobset

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    RDK
    Member

Küsimus lihtne.Mul on poksi trenn ja samas majas on ka jõwsaal mida saame kasutada.Et pärast poksi trenni(mis on vägagi aeroobne) on mõtet minna jõwsaali? Eesmärk on lihaseid kasvatada/suurendada.

NB! Pärast trenni olen juba väsinud

ROtter
    Member

Soovitav on, jah, peale poksitrenni. Asi ei ole niivõrd aeroobses trennis, kuivõrd selles, et lihaste pumpamine muudab löögi kiiruse ja reaktsiooni aeglasemaks.

HardCore
    Member

Soovitan just enne poksi jõudu teha

1) jaksad liigutada suuremaid raskusi ja oled värskem

2) kui harjud verd täis nö. raskete lihastega kiiret poksitrenni veel tegema, siis tundub sulle nagu oleksid ülikiire, kui vahel teed trenni nii, et jõusaali ei tee ennem. Umbes nagu brasiilia vuti vennad, kes mängivad suvel ranas liiva sees ja siis murule minnes tunnevad end nagu lendavat – kõik on nii kerge!

RDK
    Member

Soovitan just enne poksi jõudu teha

1) jaksad liigutada suuremaid raskusi ja oled värskem

2) kui harjud verd täis nö. raskete lihastega kiiret poksitrenni veel tegema, siis tundub sulle nagu oleksid ülikiire, kui vahel teed trenni nii, et jõusaali ei tee ennem. Umbes nagu brasiilia vuti vennad, kes mängivad suvel ranas liiva sees ja siis murule minnes tunnevad end nagu lendavat – kõik on nii kerge!

Hmm…väga hea tähelepanek.Aga…asi ei ole poksis…asi on lihaste suuruses.Profi poksijast minust ei saagi…ma mõtlesin rohkem välimuse suhtes…Et kas lihased suurenevad pärast poksi ka? Või lihtsalt koormab neid ja eriti kasu ei tule…mind ei huvita see löögikiirus nii väga…rohkem lihaste suurus =)

Tänan neile kes vastasid.

ROtter
    Member

Kui sind huvitab lihaste suurus, siis tuleks põhirõhk panna nende arendamisele ja lisaks võiksid tegeleda poksiga, mitte vastupidi.

RDK
    Member

Kui sind huvitab lihaste suurus, siis tuleks põhirõhk panna nende arendamisele ja lisaks võiksid tegeleda poksiga, mitte vastupidi.

Selge…nii ma teengi =)

Tänan.

Kurupt
    Member

Just! Vanamees ei aja kunagi ila suust. Kui soovid suuremat ja tugevamat lihast et poksis oleks l88k tugevam siis k2i p2rast j6usaali(areng j22b v2ga aeglaseks sest poksitrennid on V2GA kurnavad) v6i vastupidi–

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.