Oksendamine peale treeningut
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Oksendamine peale treeningut
- This topic has 34 replies, 30 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
Minakaa.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 2, 2006 at 4:16 p.l. #6118
T.M.
MemberLugedes kulturismi alaseid seitungeid on silma riivanud jutud sellest, kuidas peale üliinimlikku pingutust kulturistid lausa ropsivad. Mõni mees oksendavat peale jalatrenni rutiinselt, vist Johnnie Jackson olevat isegi peale õlatreeningut ketti pannud.
Kas oksendamine on vaid roide kasutavate spordimeeste pärusmaa ja mis on sisuline mõtte ennast sellistesse äärmustesse viimiseks?
Kas oksendamine mitte lõppkokkuvõttes ei nõrgenda organismi ja seega muudab sellise elajaliku pingutuse arutuks lolluseks või on sellest steroidide tarvitamisel ka mingit sisulist kasu, kuna väga paljud proffid ju teevad nii?
Kas siin foorumis on keegi amatöör tasemega tegijatest ka peale treeningut oksendanud(mitte haiguslikud juhtumid)?
jaanuar 2, 2006 at 4:28 p.l. #65548fighter
Memberühes reality saates(ultimate fighter 2) samuti pani üks inimene, peale pikka aega raskelt trennides, väikese keti maha. samas ei mõista, mis kasu organism saab sellest ?!
jaanuar 2, 2006 at 4:37 p.l. #65549Makaveli
MemberÜkskord oleksin peaaegu peale jalatrenni kõik välja lasknud.. Aga jah , peab ikka väga meeletu trenn olema , et midagi sellist juhtuks.
jaanuar 2, 2006 at 5:30 p.l. #65552Fred Antson
MemberKirjutada võib kõike,nagu antud juhul püüavad profid oma treeningut dramatiseerida – küll ma olin ikka kõva mees!Lollid on need,kes sellist jama (et nii ongi normaalne treenida) usuvad!Kellel treeninguaegset,järgset oksendamist on esinenud,on lihtsalt kõvasti üle pingutanud!
jaanuar 2, 2006 at 6:19 p.l. #65564Eastsider
MemberMul on peaaegu juhtunud, tõsi mitte peale jõusaalitrenni. Just jooksmine ja vastupidavusalad kus kett pikalt maas võivad selleni viia.
Ehk kui ropsid, siis oled lihtsalt täiega üle teinud.
jaanuar 2, 2006 at 6:50 p.l. #65569shreku
Membermul samuti jooksuga peaaegu rops tulema hakanud.
jaanuar 2, 2006 at 7:21 p.l. #65576noobie
MemberMa roblesin ükskord peale rinnalt rekordi surumist.
jaanuar 2, 2006 at 7:30 p.l. #65578Titaan
MemberEga see on rõve.Mul oli ka dieedi aeg tegin super seeriaid jalale siis hakkas jummala vastu!!! See tuleb rämedast pingutusest.
jaanuar 2, 2006 at 7:58 p.l. #65582Marek Kalmus
MemberKui juba välja hakkab miskit peale trenni tulema, siis on see selge märk sellest , et sai tiba üle pingutatud. Aga…. Jala trenni ajal , vahetult peale max seeriat võib iiveldust esineda küll, see näitab seda, et ikka vaeva näed ja üritad tõega seeriast max võtta. Minu arvamus on aga selline, et see iiveldus olgu ka max milleni minna. Roober on juba liiast , ja sellisest trennist taastumine nõuab juba kindlasti rohkem aega kui normaalne oleks.
Katsuge siis ikka normaalseks jääda ja ennast mitte “surnuks” pingutada.
Saba maas ja teistele ristiks kaelas, hakka teid siis saalist välja vedama ja oma plaanitud treeningut igasugu jama pärast muutma, pooleli jätma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2006 at 11:12 p.l. #65610Vägivaldur
MemberPidev oksendamine kahjustab hambaid, magu ja neelu. See inimene peab rumal/haige olema, kes meelega ennast oksendama paneb. Õnnetusi võib ju muidugi teinekord juhtuda – ma arvan, et iga inimene on vähemalt kord elus oksendanud. Mina trenniga seoses pole, aga pärast eriti viimase andmist on süda paha küll olnud.
november 11, 2008 at 8:12 p.l. #102731Savage
Membertäna esimest korda peale trenni panin hea triibu maha, terve liiter jogurtit sai peale trenni joodud ja hiljem ilutses see jogurt lihtsalt maas, varemgi pidevalt joonud aga täna enam sees ei püsinud, trenn oli tõesti karm ja väsitav
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 11, 2008 at 8:22 p.l. #102732QWE8
MemberPeale tõsist jooksmist endalgi tulnud tuju ketti panna, aga siiski olen siiani ila hakkama saanud.
november 11, 2008 at 8:24 p.l. #118352timo116
MemberEndal kah, ainult nii kaugel, et süda paha natuke…
november 11, 2008 at 8:34 p.l. #102700Goleteral
MemberPaar korda sõudeergomeetri lõpus on kett tulnud ja mõned üksikud korrad jooksu lõpus aga need olid ajal mil ei teadnud enda võimete piire..
Aga jah, need polnud kuigi meeldivad kogemused, pärast oli ikka terve päev suht rikutud kuna ikka päris ränk oli olla ;P
november 11, 2008 at 8:48 p.l. #118350Xero
MemberPole sellist asja veel olnud, ma pean end tõesti surnuks pingutama kui nii juhtub. Tavaliselt kaasneb trenniga ikka positiivne mõju(kui välja arvata lihasvalu treeningjärgsetel päevadel). Vahest on peavaluga trenni mindud ja peavaluta trenn lõpetatud. Mulle läheb trenn asja ette.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.