rasvapõletajad
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » rasvapõletajad
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 20 years, 1 month tagasi by
pang123.
-
AutorPostitused
-
detsember 30, 2005 at 1:03 p.l. #6097
V.K
MemberOn kellegile mõjunud ka need foorumis müüdavat rasvapõletajad? kui on siis millist soovitate kõige rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2005 at 2:14 p.l. #65354PulseR
MemberOn kellegile mõjunud ka need foorumis müüdavat rasvapõletajad? kui on siis millist soovitate kõige rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina soovitan vanad head aeroobset trenni.
detsember 30, 2005 at 2:31 p.l. #65358shreku
MemberJah aeroobne on kõige parem. Võtab küll aega aasta kaks, kuid saad rasvast lahti ja ka hea harjumuse. Jõusaaliga tegeleja peab nagunii ju aeroobset tegema. Ise jooksen kaks korda nädalas ja enne jooksu joon fat burnerit, mida saab niisama poodidest osta(n:selverist). Loomulikult pead rasvase toiduga ette vaatlik olema kui ei taha saadud kasu ära nullida.
detsember 30, 2005 at 2:40 p.l. #65365Kurupt
Memberdaaaaaaaa. ma ei usu et inimene kes kysib rasvap6letajat loodab saada tulemusi ainult seda syyes. arvata v6ib et ta teeb aeroobset trenni kah. anyways s55 on hea ja l-carnitin loomulikult.
detsember 30, 2005 at 7:03 p.l. #65382PulseR
MemberJah aeroobne on kõige parem. Võtab küll aega aasta kaks, kuid saad rasvast lahti ja ka hea harjumuse. Jõusaaliga tegeleja peab nagunii ju aeroobset tegema. Ise jooksen kaks korda nädalas ja enne jooksu joon fat burnerit, mida saab niisama poodidest osta(n:selverist). Loomulikult pead rasvase toiduga ette vaatlik olema kui ei taha saadud kasu ära nullida.Aasta- Kaks?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma tegin suvel aeroobset ja kaotasin 9 kilogrammi 1,5 kuuga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kusjuures, mul ei olnud veel mingit kõhtu ees ja pekki ei lodisenud ka kuskilt..Aga siiski 9 kg sai maha võetud.
detsember 30, 2005 at 7:15 p.l. #65386Mr.Y
MemberOlen lugenud soovitusi, et kaalu kaotus ei tohiks olla nädalas suurem kui 0,5 kg.
Et kaotada 9 kg 6 nädalaga, tuleb nädalas kaotada 1,5kg. Arvatavasti läks sel juhul ka lihasmassi kaduma
detsember 30, 2005 at 7:32 p.l. #65387PulseR
MemberOlen lugenud soovitusi, et kaalu kaotus ei tohiks olla nädalas suurem kui 0,5 kg.Et kaotada 9 kg 6 nädalaga, tuleb nädalas kaotada 1,5kg. Arvatavasti läks sel juhul ka lihasmassi kaduma
Sul on täiesti õigus.
Ilmselt läkski lihasmassi kaduma.
Aga mis kõige tähtsam, mina sain oma rasvast kiiresti lahti, ning sain ka ilusti alustada uue massitsükliga.
+ sain tsillida armsas pärnu rannakeses piinlikust tundamata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(H)jaanuar 3, 2006 at 10:51 p.l. #65662pang123
MemberAga äki oskate öelda kui palju joostes rasva kihti kaob
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.