Skip to main content

Vaba raskusega surumine vs. toestatud surumine

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kaido ‘rusikas’ Leesmannilt » Vaba raskusega surumine vs. toestatud surumine

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    Czar
    Member

Selline lugu et vaba raskusega rinnalt surumine on suht vaevaline kuna parem õlg ja ranne on niivõrd nõrgad ja väsivad ise enne ära, seega ei lase rinda korralikult ära koormata ja alumine rinnalhas ei saa piisavalt vatti.

Kui nüüd asendada see külgedelt toestatud surumisega on kadu väga suur või ei oma erilist tähtsust ?

Ette tänades !!

Kui su õlg ja ranne on nõrgad, siis soovitan kõigepealt neid aidata järgi.

Vaba raskusega surumised on siiski liiga tähtsad,et neid asendada. Kui just mingit vigastust (või vigastuseohtu) pole.

Ja tee surumine esimese harjutusena, siis pole ta väsinud. Kui siis ka õlg ja ranne väsivad, tuleb hakata neid järgi aitama.

shreku
    Member

Kõigepealt peaks sa tõesti otsima ja välja valima, millega saaks oma rannet ja õlga tugevadada. Kuid probleem võib olla ju hoopis tõsisem. Äkki on ranne või õlg( võibolla koguni mõlemad)viga saanud. Soovitaks konsulteerida mõne eratreeneri või siis lasta end arsti juures uurida.

wicked
    Member

mina teen horisontaal pinnal surumise vaba raskusega, kuid kaldpinnal teen smithi masinal, on see halb?

See ei ole halb. Sõltub muidugi eesmärkidest.

wicked
    Member

aga kuidas see siis möjub?

Mingi periood võib ju teha nii. Mõjub nii nagu teed – seeria nagu seeria ikka.

Kui rõhud jõule, siis see pole selline kombinatsioon kõige efektiivsem.

Kui teed massi, siis miks mitte.

Czar
    Member

Kui treenin massi, kas siis smithil horisontaal pingil pole ka suurt vahet ?

Ma saan smithil palju kergemini lihase ära väsitada kui vabaga teha …

BULDOOSER
    Member

Kui treenin massi, kas siis smithil horisontaal pingil pole ka suurt vahet ?

Ma saan smithil palju kergemini lihase ära väsitada kui vabaga teha …

Mõni surub jah smithil isegi rohkem, tavalise kangiga ,aga vahe on ikkagi. Kui sa just jõutõstja ei ole, mis siis ikka tee , kui julged. Minu arvates ei ole see mitte smith machine vaid injury machine , niipalju , kui olen kasutanud on asi lõpuks ikka mingi vigastusega lõppenud.Tuleks ära keelata see masin , see on mu isiklik tagasihoidlik soov.

Kui su eesmärk on mass ja sa tunned, et koormad ta paremini seal ära, siis anna minna.

wicked
    Member

BULDOOSER äkki sa teed miskit valesti, et end vigastad seal?

Raivo Piiber
    Member

Jah, Buldooser, kuidas sa seal ennast vigastad?Mul pole veel kuidagi õnnestunud ja tõsi ta on – ega ma pole üritanud endale haiget teha kah

BULDOOSER
    Member

Usun et ei ole ainuke , kes ennast on sellega vigastanud. Lihtsalt mu liigestele ei meeldi see masin ja mul ei ole mingit põhjustki seda kasutada. Elitefts. com , westside sellide saidilt on ka sama teema läbi käinud , et tuleks ära keelata see masin. Aga teie muudkui tehke , kui raskused on väikesed ei juhtu midagi, võib-olla.Ainuke asi , mis ma valesti olen teinud selle masinaga on see , et olen seda kasutanud.

Olen isegi ennast seal vigastanud.

Kui ikka raskused väga suureks lähevad on kõik võimalik.

Samas on palju kergem ennast lahtise kangiga vigastada muidugi.

Raivo Piiber
    Member

jap, ehk on oht olemas kuid vähemalt on garanteeritud kangi vertikaalsuunaline liikumine, pole karta, et hakkab käte värisedes siia-sinna tuiama.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.