Vaba raskusega surumine vs. toestatud surumine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kaido ‘rusikas’ Leesmannilt » Vaba raskusega surumine vs. toestatud surumine
- This topic has 23 replies, 11 voices, and was last updated 19 years tagasi by
antol.
-
AutorPostitused
-
detsember 27, 2005 at 9:23 p.l. #6070
Czar
MemberSelline lugu et vaba raskusega rinnalt surumine on suht vaevaline kuna parem õlg ja ranne on niivõrd nõrgad ja väsivad ise enne ära, seega ei lase rinda korralikult ära koormata ja alumine rinnalhas ei saa piisavalt vatti.
Kui nüüd asendada see külgedelt toestatud surumisega on kadu väga suur või ei oma erilist tähtsust ?
Ette tänades !!
detsember 28, 2005 at 5:32 p.l. #65214kaido leesmann
MemberKui su õlg ja ranne on nõrgad, siis soovitan kõigepealt neid aidata järgi.
Vaba raskusega surumised on siiski liiga tähtsad,et neid asendada. Kui just mingit vigastust (või vigastuseohtu) pole.
Ja tee surumine esimese harjutusena, siis pole ta väsinud. Kui siis ka õlg ja ranne väsivad, tuleb hakata neid järgi aitama.
detsember 28, 2005 at 7:34 p.l. #65220shreku
MemberKõigepealt peaks sa tõesti otsima ja välja valima, millega saaks oma rannet ja õlga tugevadada. Kuid probleem võib olla ju hoopis tõsisem. Äkki on ranne või õlg( võibolla koguni mõlemad)viga saanud. Soovitaks konsulteerida mõne eratreeneri või siis lasta end arsti juures uurida.
detsember 28, 2005 at 7:45 p.l. #65221wicked
Membermina teen horisontaal pinnal surumise vaba raskusega, kuid kaldpinnal teen smithi masinal, on see halb?
detsember 29, 2005 at 8:30 e.l. #65250kaido leesmann
MemberSee ei ole halb. Sõltub muidugi eesmärkidest.
detsember 29, 2005 at 10:44 e.l. #65260wicked
Memberaga kuidas see siis möjub?
detsember 29, 2005 at 1:54 p.l. #65269kaido leesmann
MemberMingi periood võib ju teha nii. Mõjub nii nagu teed – seeria nagu seeria ikka.
Kui rõhud jõule, siis see pole selline kombinatsioon kõige efektiivsem.
Kui teed massi, siis miks mitte.
jaanuar 18, 2006 at 10:33 p.l. #67251Czar
MemberKui treenin massi, kas siis smithil horisontaal pingil pole ka suurt vahet ?
Ma saan smithil palju kergemini lihase ära väsitada kui vabaga teha …
jaanuar 19, 2006 at 1:30 p.l. #67300BULDOOSER
MemberKui treenin massi, kas siis smithil horisontaal pingil pole ka suurt vahet ?Ma saan smithil palju kergemini lihase ära väsitada kui vabaga teha …
Mõni surub jah smithil isegi rohkem, tavalise kangiga ,aga vahe on ikkagi. Kui sa just jõutõstja ei ole, mis siis ikka tee , kui julged. Minu arvates ei ole see mitte smith machine vaid injury machine , niipalju , kui olen kasutanud on asi lõpuks ikka mingi vigastusega lõppenud.Tuleks ära keelata see masin , see on mu isiklik tagasihoidlik soov.
jaanuar 19, 2006 at 8:36 p.l. #67360kaido leesmann
MemberKui su eesmärk on mass ja sa tunned, et koormad ta paremini seal ära, siis anna minna.
jaanuar 24, 2006 at 10:21 p.l. #67929wicked
MemberBULDOOSER äkki sa teed miskit valesti, et end vigastad seal?
jaanuar 25, 2006 at 8:20 e.l. #67913Raivo Piiber
MemberJah, Buldooser, kuidas sa seal ennast vigastad?Mul pole veel kuidagi õnnestunud ja tõsi ta on – ega ma pole üritanud endale haiget teha kah
jaanuar 25, 2006 at 9:04 e.l. #67932BULDOOSER
MemberUsun et ei ole ainuke , kes ennast on sellega vigastanud. Lihtsalt mu liigestele ei meeldi see masin ja mul ei ole mingit põhjustki seda kasutada. Elitefts. com , westside sellide saidilt on ka sama teema läbi käinud , et tuleks ära keelata see masin. Aga teie muudkui tehke , kui raskused on väikesed ei juhtu midagi, võib-olla.Ainuke asi , mis ma valesti olen teinud selle masinaga on see , et olen seda kasutanud.
jaanuar 25, 2006 at 10:53 e.l. #67944kaido leesmann
MemberOlen isegi ennast seal vigastanud.
Kui ikka raskused väga suureks lähevad on kõik võimalik.
Samas on palju kergem ennast lahtise kangiga vigastada muidugi.
jaanuar 25, 2006 at 10:59 e.l. #67945Raivo Piiber
Memberjap, ehk on oht olemas kuid vähemalt on garanteeritud kangi vertikaalsuunaline liikumine, pole karta, et hakkab käte värisedes siia-sinna tuiama.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.