sai hakatud käima jõusaalis. juba paar kuud, kuid siiamaani on lõual jube lott. tehtud ka jooksutrenni kuid see ei aita. järsku oskad nõu anda kuda sellest lahti saada
Ma olen kuulnud et sellest saab lahti kui hakkad seda peksma iga päev, et too tagasi tõmbuks. Ja nigu tõmbad näpuga tagant etepoole mööda lõuga . Siis pidavat sutsu tagasi tõmbama, aga ma ei oska öelda kui palju.
Ma olen kuulnud et sellest saab lahti kui hakkad seda peksma iga päev, et too tagasi tõmbuks. Ja nigu tõmbad näpuga tagant etepoole mööda lõuga . Siis pidavat sutsu tagasi tõmbama, aga ma ei oska öelda kui palju.
See on juba samasugune müüt, nagu see, et seina vastu pandud ajalehe peksmine arendab hullult nukke. Selle asemel sa ainult lõhud neid…
No 100% aitab siukestel juhtudel ikkagi vaid giljotiin, ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>