Skip to main content

Taastus?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Taastus?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused

Tere! Tahaks siis teie käest teada kui pikk taastumis aeg peaks olema Lihaskava pealt jõukavale üle minnes?

Kas nädal aega puhkust piisab?

Mis taastumisaega sa mõtled?Ma teen vaheldumisi jõu-, massi -ja reljeefitsükklit ja mingit puhkust küll vahepeal ei ole.

Ma mõtlen seda puhkust mis tuleb siis kui ütleme teed 2 või 3 kuud lihaskava ja siis tahad jõukava tegema hakata. Siis ju tuleb teha puhkus? Ja ma tahtsin küsida, et kas nädalast puhkusest piisab?

ROtter
    Member

Ma mõtlen seda puhkust mis tuleb siis kui ütleme teed 2 või 3 kuud lihaskava ja siis tahad jõukava tegema hakata. Siis ju tuleb teha puhkus? Ja ma tahtsin küsida, et kas nädalast puhkusest piisab?

Miks sa arvad, et tuleb teha pikem puhkus?

Vabandan sügavalt kõigi ees kes seda teemat lugesid, sest sain sõbrast valesti aru (sõber tahtis teada aga tal ei ole kodus internetti). Tegelikult tahtis ta teada, et kui pikk sisse elamis periood peaks olema lihaskavalt jõukavale üle minnes?

Sisse elamis perioodiks nimetan seda kui pikalt teha kergete raskustega?

p2rt
    Member

Ma küll puhkust ei teinud. Treenin ca 6-8 nädalat ja siis on organism lihtsalt raske kava pärast nii läbi, et pean puhkuse tegema.

Mis mõttega vahepeal kergemalt teha? Koguaeg peab ikka täiega treenima, kui tahad midagi kasu saada. Erandiks on jõutsükkel, kus on ka kerged trennipäevad.

Lõpetad ühe kava ära, puhkad 1-2 päeva ja alustad uut kava sellest lihasest, mis on vähemalt 3 päeva puhanud.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.