rinnalt surumine
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » rinnalt surumine
- This topic has 15 replies, 10 voices, and was last updated 20 years, 1 month tagasi by
noobie.
-
AutorPostitused
-
detsember 16, 2005 at 6:43 p.l. #5996
Anonüümne
GuestÖeldakse, et algajatel tuleb rinnale jõudu päris kiirsti juurde, suurendatakse raskusi ja rekordid paranevad mühinal.
Aga kui 2-3 kuuga ei ole õieti midagi juurde tulnud, kas siis peab midagi valesti olema või peaks ma veel kannatama ja ootama edu?
Õieti midagi mõtlen et see raskus millega alustades surusin, sellele on nüüd lisandunud ainult lukud (lukud on u 2kg ainult).
detsember 16, 2005 at 6:55 p.l. #64604Rihostern
MemberEks kannatust tuleb varuda kuhjaga !
Enda mäletamist mööda sain 2kuuga juurde 5kg kettad , et mõnel võtab see rohkem aega ! ja kinnitused on 2,5 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 16, 2005 at 7:01 p.l. #64606scorpion666
Membersõltub ka ju see, kui intentsiivselt treenid ja et sul kava oleks ikka õige, et ennast ära ei kurna nt ainult rinna treeninguga kui teed seda 3 korda nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 16, 2005 at 7:20 p.l. #64609Xero
MemberMix alati kõik tahavad seda raskust tõsta, mina hoopis mõtlen, et tähtis pole mitte surumine, vaid väljanägemine, sest kui väljanägemist rinnal on, siis peax suruma kah vastavalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 16, 2005 at 7:24 p.l. #64610vormel
MemberKava peab olema korrektne.Ületreeningut ei tohi olla ja muidugi ei tohiks olla ka liiga vähe trenni.
detsember 16, 2005 at 7:46 p.l. #64616Mr.Y
MemberXero: Kui väljanägemist oleks siis ma ei muretsekski. Välimus ongi mulle tähtsam, aga ma juba mõtlen et äkki nii väikeste raskustega ei saagi lihas suureneda.
Vormel: Esimesed 2 kuud tegin rinnale lamades surumine + pullover 3x nädalas, puhkeaeg 48h (Algajate kava). Nüüd teen lamades surumine + hantlitega pos. kaldega pingil, 2x nädalas, puhkeaeg on 72h nende vahel (E. kava jaot. 2). Siit vastus: Kava on korrektne, ületreeningut pole ja liiga vähe ka pole – olen kõik teinud nii nagu Ott kava järgimisel soovitab.
Tehnika matkisin M.Sarcevi videost, et see peaks ka õige olema. Toitumine on korras. Puhkamine ka (muud füüs. koormust ei ole, uneaeg 9h)
Keegi teab milles probleem võib veel olla? Algajatel peaks tulemused tulema alguses ka ilma eriliste rinnakavade ja püramiidide/superseeriatega, need nagu rohkem siis kui areng seisma jäänud. Mul aga pole veel tekkinudki seda.
detsember 17, 2005 at 1:56 p.l. #64216Aksel
Member…Keegi teab milles probleem võib veel olla? Algajatel peaks tulemused tulema alguses ka ilma eriliste rinnakavade ja püramiidide/superseeriatega, need nagu rohkem siis kui areng seisma jäänud. Mul aga pole veel tekkinudki seda.
Algajatel peaks tulemused tulema jah. Isegi ilma väga korrektse söömisetagi tuleb. Kuid miks siis Sinul ei tule?
Ega see vastus nii raske olegi. On vaid kaks võimalust:
1) Sa lihtsalt ei pinguta seeriaid lõpuni.
2) Sinu algvorm, millelt alustasid ei olnud “0” (olid varem ka sporti teinud või oma töös raskusi tõstnud).
Muidugi mõndagi määrab ka vanus, aga seegi ei saa olla põhjuseks, et ainult 5kg juurde tuleb, sest vaevalt Sa juba üle 60-ne oled.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siiski tahaks Sind lohutada ka. Areng on ka see 5kg! See on hoopis palju parem, kui seeasemel oleksid näiteks end joomisega põletanud.
Ja teiseks. Loodetavasti oled siis rahulikumalt edasi minnes õppinud paremini tunnetama neid harjutusi. Seda eriti juhul, kui just lihase välimus Sulle oluline on! Lihase kuju ei arene samaväärselt kangile suuremate raskuste panemisega. Mõni võib meeletuseni lisada kangile raskusi, kuid lihas ei kasva sama hooga suurusse (kuigi jõud võib kasvada).
Mingi osa on küll ka Sinu eeldustel (pikkus, lihase tüüp jne.), kuid algajate arengut ei peaks need küll nii määravalt mõjutama. Need mõjutavad just tippu pürgimise eeldusi.
Igal juhul tahaks Sulle soovida kannatlikkust ja peale hakkamist. Küll siis ka tulemus tuleb, millega rahule jääd!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2005 at 2:14 p.l. #64638ROtter
MemberXero: Kui väljanägemist oleks siis ma ei muretsekski. Välimus ongi mulle tähtsam, aga ma juba mõtlen et äkki nii väikeste raskustega ei saagi lihas suureneda.Vormel: Esimesed 2 kuud tegin rinnale lamades surumine + pullover 3x nädalas, puhkeaeg 48h (Algajate kava). Nüüd teen lamades surumine + hantlitega pos. kaldega pingil, 2x nädalas, puhkeaeg on 72h nende vahel (E. kava jaot. 2). Siit vastus: Kava on korrektne, ületreeningut pole ja liiga vähe ka pole – olen kõik teinud nii nagu Ott kava järgimisel soovitab.
Tehnika matkisin M.Sarcevi videost, et see peaks ka õige olema. Toitumine on korras. Puhkamine ka (muud füüs. koormust ei ole, uneaeg 9h)
Keegi teab milles probleem võib veel olla? Algajatel peaks tulemused tulema alguses ka ilma eriliste rinnakavade ja püramiidide/superseeriatega, need nagu rohkem siis kui areng seisma jäänud. Mul aga pole veel tekkinudki seda.
Millest sa järeldad, et toitumine on korras?
detsember 17, 2005 at 2:34 p.l. #64641Mr.Y
MemberJäreldan oma tundest ikka, mingit mõõdupuud ei ole olemas selle jaoks.
Üks kulturist on öelnud, et esimesel aastal kasvab igaüks ka suvalist prahti süües. Sellest tasemest on minu toidud küll mitu korda üle. Ja kuna nt õlad mul arenevad, vähemalt mulle tundub et mingi areng on toimunud, siis järelikult toitumises ei ole probleem vaid milleski muus.
Ei ole üle 60ne kah, 4 korda noorem
detsember 17, 2005 at 2:39 p.l. #64643ROtter
MemberJäreldan oma tundest ikka, mingit mõõdupuud ei ole olemas selle jaoks.Üks kulturist on öelnud, et esimesel aastal kasvab igaüks ka suvalist prahti süües. Sellest tasemest on minu toidud küll mitu korda üle. Ja kuna nt õlad mul arenevad, vähemalt mulle tundub et mingi areng on toimunud, siis järelikult toitumises ei ole probleem vaid milleski muus.
Ei ole üle 60ne kah, 4 korda noorem
Selles vanuses peab ka kehakaal suurenema. Kui kehakaal ei ole suurenenud, siis sööd vähe ja energiat ei jätku ka trenni tegemiseks ega arenguks.
detsember 17, 2005 at 4:43 p.l. #64647Mr.Y
MemberMa olen ennast küll kaalunud kuid kaal näitab iga kord väga erinevaid tulemusi. Kuid selline tunne on küll et natuke on suurenenud kaal. Aga kas kehtib ka mingi selline seos, et mida rohkem sööd+juurde võtad, seda suurem+kiirem areng?
detsember 17, 2005 at 5:30 p.l. #64649alz1
Memberno kehtib ikka aga ära end liiga rasva ka söö
.Ja veel ,et ega see kinnituste raskus ka halb ei ole.mõtle kui oleks hoopis sellevõrra vähem jõudnud suruda.Kui teed kõike õigesti siis järelikult tuleb heita pilk perele ja otsida seoseid geneetikast(kas isa on tugev või ei) .Järjepidevusega tuleb veel max powerit juurde . jõudu tööle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2005 at 5:42 p.l. #64650Aksel
MemberMa soovitan Sul rohkem trennis pingutada. Söömist võid ehk lisada (ma ei tea, palju sööd), kuid selle eelneva jutu põhjal (õlgades märkad arengut) väidan veelkord: pinguta seeriad lõpuni!
detsember 17, 2005 at 6:33 p.l. #64653ROtter
MemberBodybuilding on väga individuaalne. Areng ei toimu kõikidel ühtemoodi. Pead lihtsalt katsetama , mis sulle rohkem sobib, võib olla pead lamades surumist tegema 1 x nädalas, et taastuda.
detsember 18, 2005 at 8:46 e.l. #64667PulseR
MemberSee, et sul juurde midaig pole tulnud sõltub väga erinevatest aspektidest.
1) Kas sul on õige kava?
2) Kas sa teed liigutusi puhtalt või varastad kõvasti?
3) On sul toitumine õige?
4) Äkki on sul ületreening?
5) Kui su eesmärgiks on jõu arendamine, kas sa teed 4-5 korduselisi seeriaid?
Kui lihas, siis kas teed 8-12 korduselisi seeriaid?
Tegelikult oleneb indiviidi areng suuresti ka tema geneetilisest pagasist. Mõnel tulevad raskused üles kiiremini, teistel aeglasemini. Isiklikult soovitan sul oma kava üle vaadata ja suurt rõhku panna harjutuse puhtusele.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.