toidulisad kaalu tõstmiseks
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » toidulisad kaalu tõstmiseks
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 20 years, 2 months tagasi by
Striker.
-
AutorPostitused
-
detsember 9, 2005 at 1:51 p.l. #5924
vulks
MemberTere.
mul on selline probleem, et kaal ei taha kohe kuidagi tõusta. Saan peatselt 18, olen 187cm pikk ja kaalun ainult 61kg

jõusaalis olen aktiivselt käinud sellest sügisest, 3 korda nädalas, aga sellest ei paista kah veel mingit kasu olema. (eelmine aasta käisin kah sügisest kevadeni, kuid sellest ka mingit kaalumuutust ei tulnud) Olen proovinud mitmeid erimenüüsid kuid miski pole nagu kaalule muutust toonud. umbes pool aastat tagasi lasin rasvaprotsenti kah mõõta ja siis oli see 9,8%. Kaal ja pikkus on sellised olnud juba viimased poolteist aastat, ilma mingite muutusteta. seni pole veel ühtegi söögilisandit tarvitanud, aga võibolla midagit aitaks? samuti sooviks infot mõne trennijärgse proteiinijoogi kohta, mis oleks kõige mõtekam minu olukorras jne.
detsember 9, 2005 at 2:29 p.l. #63956tomster
MemberTere,
kuna sa kirjutad, et su kaal pole juba 1,5 aastat tõusnud, siis võib eeldada, et su päevane energiakulu on suurem kui toiduga saadud kaloraaz. Seega soovitangi sul kõigepealt välja arvutada oma päevane energiavajadus. Kui sellega ühele poole oled saanud, siis ei ole enam midagi lihtsamat, kui jälgida, et saaksid iga päev kätte vajaliku kalorikoguse.
Võin kihla vedada, et kui korralikult oma toitumise paika paned, siis näed, et su kaal hakkab niisamagi tõusma, ilma massilisajaid kasutamata.
Igatahes edu!
detsember 9, 2005 at 5:36 p.l. #63981muc
MemberVõta poest kombode alt mõni massikombo.
detsember 9, 2005 at 8:30 p.l. #64010väike LANG
MemberTuleb hästi palju süüa.
Näiteks sulle siin üks toidukord:
100 grammi riisi
5 munavalget ja 2 kollast
2 viilu leiba, peal mingi kala
200 grammi piima või jogurtit
1 värske tomat
1 värske kurk
Iga 3 tunni tagant enam vähem nii ja su kaal hakkab tõusma.
detsember 9, 2005 at 9:29 p.l. #64015Aryan88
Memberjama toidukava, liha polegi, paras lurr. ise küll ei jälgi, mida söön – söön kõike, mida tahan ja mida kätte saan. olen 20, kaal 92,5kg, pikkus 180cm ja rasva kohapealt nii palju, et kõhulihased on ilusti väljas, ei ole küll nagu kulturist kuiv, aga ilma polsterduseta. ainevahetus kiire ja liigutad palju, polegi vaja kaloritel näpuga järge ajada, lihtsalt tuleb palju süüa. by the way aastas on reaalne 2-3 kilo puhast lihasmassi juurde saada, nii et anna aega ka.
detsember 10, 2005 at 7:20 e.l. #64023ROtter
MemberHea toidukord, kala sisaldab valku samapalju kui lihagi.
detsember 10, 2005 at 9:25 e.l. #64028Striker
Memberby the way aastas on reaalne 2-3 kilo puhast lihasmassi juurde saada, nii et anna aega ka.Sellele julgen vastu vaielda, kuna tema näol on tegemist algajaga siis, võib esimese aastaga märgatavalt rohkem puhast lihasmassi juurde kasvatada, kui 2-3 kilo. Edasijõudnute puhul on jah iga lisa kilo kõva edusamm.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.