Skip to main content

Otile ja ainult Otile

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Otile ja ainult Otile

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    Sacatini
    Member

Lgp. Ott Kiivikas. Nüüd tuleb selline küsimus. kus kindlasti paljudel on oma arvamus, kuid usaldan sind kui üht tähtsamat tegijat Eesti kulturismis. Oled kindlast külastanud http://www.bodybuilding.ee saiti. Teema all treening oled kindlast lugenud seda nö. teist äärmust: **vead, mida olen teinud ……enamikus ikka ja jälle** Mis töötab** Rada, mid mööda käisin**. Kas tõesti on tõsi, et Rohkem kui 2x nädalas treenimine (ükskõik millise süsteemi juures) on progressile vastu töötamine – hmm ei tahaks eriti uskuda. Ise treenin 4x nädalas ja no poroblem. kõik on ok (vähemlt praegu). Mis sa ise asjast arvad???

Ott Kiivikas
    Member

Tänan usalduse eest, ma mingi aeg tagasi lasin silmadega need artiklid üle, eriti põhjalikult ei süvenenud, kuid ütlen veel kord, igaüks peaks enesele sobiva kava leidma katse-eksitus meetodil. St. on olemas põhiprintsiibid, kuid koormustaluvus, taastumine jne. on inimestel erinev. Keskenduma ei peaks niivõrd treeningkavale kui toitumisele ja puhkusele. Ma näen iga päev inimesi, kes treenivad tunduvalt rohkem kui mina, kuid nende tulemus erineb oluliselt sellest kuhu ma jõudnud olen. Treening võtab päevasest ajast 1,5-2 tundi kuid ülejäänud aja peaksime keskenduma eelpool mainitud tegevusele. Minu arvamus on selline, et treenides 2x nädalas ei ole võimalik saavutada märkimisväärset progressi, see võib toimida ainult treeninguid alustades esimestel kuudel. NB! tule oma särgile järele.

Georg
    Member

Ega sina Ott jah t?esti ei ole keskendunud treeningutele,vaid rohkem igasugustele pillidele.Nende najal jah oledki sinna j?udnud,kus sa praegu oled.

mart
    Member

issand kui loll võib mõni inimene olla. pillid my ass.

Georg
    Member

Jah siin ongi pigem Oti lollusega tegu,sest dopinguga alustas ta Vijandi päevil ja dopinguga l?petab ka nüüd.

david
    Member

Ma ei saa aru.. te siin foorumis jõle agarad süüdistama, kuid kas on ka mingeidki tõendeid sellest dopingust. Kui ei ole, võib seda Oti dopingujuttu laimuna käsitleda… Või kuidas?

mart
    Member

kogu see keemiamöga a la “tema KINDLASTI on midagi võtnud” tuleks tõsta mingisse eraldi foorumisse “Sitaga loopimine”. et seal siis loobime üksteist sitaga.

Anonüümne
    Guest

Ott mine peese, hoopis sina oleks pidanud Viljandis vahele jääma mitte se venku.Winstrol, Samatropin, Insuliin- kas tuleb tuttav ette? Hea kaval kompott , Kui ?ieti kasutad siis vahele ei jää. Pealegi ei ole ka nii kahjulik kui muu saast.”TUBLI”

Arnold
    Member

Äkki sa siim tuled hakkad edaspidi ise teste tegema hoiaks kohutavalt raha ja aega kokku? Äkki lisad siia veel selle mida Nikolai võttis, et tema test negatiivne oli?

mart
    Member

Tee endale ka test saad teada millest vähi said.Äkki on Tsernob?l s??di?

Arnold
    Member

See ei ole mingi saladus, et minu vähk oli tingitud nii öelda lubatud steroidi kogustest. Neile , kes on foorumit hoolikalt lugenud ei tohikse see mingi uudis olla.

Anonüümne
    Guest

see viimane post, armold, ei olnud minu sulest, ma ei ole sitaga loopija.

4Qlimax
    Member

Ott mine peese, hoopis sina oleks pidanud Viljandis vahele jääma mitte se venku.Winstrol, Samatropin, Insuliin- kas tuleb tuttav ette? Hea kaval kompott , Kui ?ieti kasutad siis vahele ei jää. Pealegi ei ole ka nii kahjulik kui muu saast.”TUBLI”

Kas see jutt vastab tõele?

oss
    Member

Kas see jutt vastab tõele?

Milline osa?

Vahele võib kõigega jääda. Dopingutestid arenevad jne…

Somatotropiini (HGH), insuliini ja Winstroli manustamine koos on kindlasti kahjulikum kui mõnda neist eraldi tarbides.

Karu
    Member

HGH on ju eraldi isegi bodybuilding.com lehelt USA siseselt tellitav, kui nüüd õigesti mäletan.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.