Skip to main content

Pilt !

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 70 total)
  • Autor
    Postitused
    Rihostern
    Member

Et http://www.amazon.ee/view.php?path=lehed/pilt/rate/5046.jpg# pildil on siis nõnda nimetatud topeltbiitseps tagant vms :ph34r:

Et kuidas tundub 15.a kohta ?

susim
    Member

:ph34r: vaga hea!

Eastsider
    Member

Tõesti, täitsa korralik.

Kui palju kaalud ja palju pikkust on?

Ja kui suur on õlavarre ümbermõõt?

Rihostern
    Member

Kaalun 63kg pikkust on ~176cm ja õlavarreümber mõõtu täpselt ei oska öelda .

Muidu tahtsin selle teema alusel teada saada kas on mõtet osaleda järgmistel toimuvatel võistlustel või peaks veel kannatama võistlustega :ph34r:

bacardi
    Member

enam vähem isegi jah:)

kame
    Moderator

proportsionaalselt väga hea ja õlg eriti ilus vanuse kohta!

builder
    Member

tore poiss ja jätka intensiivses vaimus pöörates tähelepanu trapetsile,usu mind anna talle ikka korralikult valu! ja muideks kuskil siin oli ka hää artikkel trapetsi piinamisest.

tegelikult terve selg vajab ikka üsnagi suurt tähelepanu,pildilt küll vaatan et käsivartele oled pühendunud rohkem

theONE1
    Member

norm. :ph34r:

Rihostern
    Member

tglt olen seljale pööranud päris suure tähelepanu aga trapsetsit peaks küll veel kõvemini piinama :ph34r: ma teen varsti uue pildi kus selg paremini näha

Kuid Kas on mõtet osaleda järgmistel VÕISTLUSTEL ?

kaiv
    Member

Kaua tegelenud oled?

Rihostern
    Member

~Aasta eman-vähem

dopingukytt
    Member

Vanuse kohta on õlg eriti hea ja ega muudelgi pildil näidatud lihasgruppidel viga midagist ole 15 a kohta.. nn kanti võiks proportsiooni mõttes rohkem olla.:ph34r:

Freedom
    Member

täitsa OK!

-Raix-
    Member

täitsa normaalne :ph34r:

tglt olen seljale pööranud päris suure tähelepanu aga trapsetsit peaks küll veel kõvemini piinama :o ma teen varsti uue pildi kus selg paremini näha

Kuid Kas on mõtet osaleda järgmistel VÕISTLUSTEL ?

Loomulikult on mõtet. Ega see Eesti noorte tase hetkel nii väga kõva pole niiet tule muidugi võistlema. Lisaks veel selle, et väga suur võimalus on medal kaela saada :ph34r:

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 70 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.